El Barça Alusport busca la segona plaça

El Barça Alusport busca la segona plaça

Els blaugranes lluitaran per aconseguir la segona plaça i superar els murcians a la classificació

El Barça Alusport disputa avui el partit corresponent a la 23a jornada de l'LNFS davant d’ElPozo Múrcia a partir de les 13 h (Energy/Esport3) amb la intenció de guanyar-lo i deixar els murcians a tres punts i consolidar-se a la segona posició.

Els homes de Marc Carmona arriben en una bona dinàmica després d’haver guanyat els tres partits disputats des de la finalització del Campionat d’Europa de seleccions. Els blaugranes han guanyat els dos partits de Lliga davant del Peníscola Bodegas Dunviro i el Burela Pescados Rubén i, a més, s’han classificat per jugar les semifinals de la Copa del Rei després de derrotar l’Hospital Llevant Manacor.

El partit és un clàssic

El matx entre els dos equips s’ha convertit en un clàssic els darrers anys i majoritàriament els de Carmona n’han sortit vencedors. Aquesta temporada han jugat tres partits. A la Supercopa d’Espanya, el Barça Alusport va vèncer mercès a un solitari gol de Fernandao, mentre que al partit de tornada tots dos conjunts van empatar a cinc però els blaugranes van aixecar el títol de la Supercopa d’Espanya per primera vegada a la seva història. Unes setmanes més tard, una altra vegada al Palau davant de 4.721 seguidors, els culers vencien els murcians per un ajustat 2-1. En aquell partit, Sergio Lozano es va lesionar i va haver d’estar allunyat de les pistes durant nou setmanes.

Pista complicada

El partit serà força complicat per als blaugranes. ElPozo Múrcia ha jugat deu partits al seu pavelló en Lliga aquesta temporada amb un balanç de nou victòries i només una derrota i només han permès 20 gols a casa seva. La solidesa defensiva és un dels punts forts de l’equip de Duda i el Barça Alusport ho tindrà complicat. Però els blaugranes coneixen molt bé ElPozo Múrcia i miraran de fer-li mal. Aquesta temporada, els homes dirigits per Marc Carmona porten un balanç de gols encaixats-gols realitzats de +27 en partits jugats fora del Palau, mentre que a casa el balanç és de +21.

Marc Carmona compta amb tots els seus jugadors a excepció del capità Jordi Torras, que es recupera de la lesió que es va fer amb la selecció espanyola al Campionat d’Europa, i Igor, que es recupera de la ruptura del recte anterior. El tècnic blaugrana ha tornat a comptar amb el jove del Barça B Roger Serrano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut