Plenari extraordinari del Consell de Penyes

Plenari extraordinari del Consell de Penyes

Jordi Cardoner es va mostrar il•lusionat de poder presentar el Nou Espai Barça

El primer plenari de l’any va tenir caràcter extraordinari a l’Espai Social, el passat 1 de febrer. La reunió la va presidir el vicepresident del Club Jordi Cardoner i Casaus, que anava acompanyat del directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova, el directiu de la Comissió Social de l’Àmbit Internacional, Josep M. Barnils, així com també el Ramón Térmens, Síndic de les Penyes i el president del Consell de Penyes, Antoni Guil. A més, totes les zones del moviment van estar-hi representades.

La il·lusió de quedar-se a casa

El vicepresident Cardoner va mostrar-se engrescat davant del Consell de Penyes per la proposta que es sotmetrà a referèndum a principis d’abril. Amb aquest projecte, el FC Barcelona s’integra i s’obre al barri de Les Corts, convertint-lo no només en un projecte de Club, sinó també de ciutat. A més, va destacar que la millor notícia és que el Barça es queda a casa, allà on ha crescut el barcelonisme de tants, i ell mateix inclòs, des de 1957.

Tanmateix, va encomanar la tasca als presidents de cada una de les federacions territorials de fer de catalitzadors d’opinions, suggerències i respostes, en ambdues direccions. Els ambaixadors del Barça al territori tenen l’empresa ara de fer arribar la informació del projecte allà on es troben: ja sigui mitjançant exposicions, presentacions, o simplement, fent arribar al Club les inquietuds que socis i penyistes puguin tenir.

Tasca de la Comissió de Camp Nou, Entrades i Desplaçaments

Per la seva banda, la Comissió del Consell de Penyes de Camp Nou, Entrades i Desplaçaments va intervenir en ser el grup de treball responsable en aquesta matèria, i que ja s’havia reunit prèviament la tarda anterior amb la finalitat de consensuar idees i propostes.

Aquesta comissió es va erigir com a receptora i canalitzadora d'aquestes propostes, i suggerències que el moviment pugui aportar. D’aquesta forma, es va marcar l’objectiu de tenir la màxima informació possible per tal que el Consell de Penyes, les Federacions, les penyes i els socis del territori del FC Barcelona puguin prendre la decisió que creguin més adequada pel Club i per les penyes.

Calendari abans del referèndum

Així doncs, durant el Consell de Penyes es va aprovar el calendari proposat pel Club i la Comissió en qüestió. D’aquesta manera, durant els mesos de febrer i març es celebraran reunions de zona a les instal·lacions del Camp Nou, per a les Federacions de Penyes de Catalunya.

Per a la resta de federacions, en el cas que hi hagués alguna reunió de zona, un integrant d’alguna Comissió del Club es desplaçaria per exposar el projecte. Finalment, el cap de setmana del referèndum es celebrarà el Plenari Ordinari del Consell de Penyes.

Afegides a aquestes activitats, durant el mes de març també tindrà lloc l’exposició al recint del Camp Nou, així com també les reunions itinerants, dirigides a socis i penyistes, que organitzarà el Club en diverses poblacions catalanes.

Els membres del Consell de Penyes, a la presentació

Un cop finalitzat el plenari, els representants territorials del moviment van assistir a la presentació monogràfica del projecte juntament amb la resta de les comissions del Club i el Patronat de la Fundació del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut