Tordera – FC Barcelona: Segueixen fortíssims (1-9)

Reinaldo García, Matías Pascual (3), Pablo Álvarez (3), Raúl Marín i Barroso han estat els golejadors Amb aquesta victòria, el FC Barcelona encadena tota una Lliga sense perdre un sol partit

Setze de disset per al FC Barcelona. Els homes de Ricard Muñoz han resolt amb una nova victòria la seva visita a Tordera, en el partit corresponent a la 17a jornada de l'OK Lliga. Els gols de Reinaldo García, Matías Pascual (3), Pablo Álvarez (3), Raúl Marín i Barroso han assegurat un triomf que permet als blaugranes encadenar una Lliga sencera sense conèixer la derrota. El conjunt culer no perd des de la 16a jornada de la temporada passada. Des de llavors, ha sumat 30 victòries i un empat a la competició domèstica.

0-5 a la mitja part

La victòria d'aquest dimarts a la nit s'ha gestat de bon inici. Un gol de Reinaldo García als 30 segons ha encarrilat un partit vist per a sentència abans de la mitja part. Matías Pascual ha fet el segon amb un xut llunyà i Pablo Álvarez ha signat el tercer després d'una bona assistència de Panadero. El mateix Pablo Álvarez ha fet també el 0-4, poc abans del 0-5 de Raúl Marín al minut 22. El FC Barcelona hauria pogut tenir un avantatge encara més gran a la mitja part si no hagués fallat fins a tres faltes directes, un fet poc usual per als de Muñoz.

Quatre gols en set minuts

El Tordera, empès per un gran ambient, ha pogut reduir distàncies gràcies a la diana de Marc Serra a l'inici de la segona meitat. Després del gol local han arribat els millors minuts dels homes de José Martos, que han exigit a Sergi Fernández realitzar un seguit de bones intervencions per evitar el 2-5.

Després d'aquests minuts, el FC Barcelona ha tancat la victòria amb quatre gols més en set minuts. Els han anotat Barroso i els trigolejadors Pablo Álvarez i Matías Pascual.