FC Barcelona – Villa de Aranda: Esclafen els burgalesos (42-24)

Els blaugranes s’exhibeixen en el primer temps (24-10) i acaben amb una golejada imponent El líder de la competició segueix intractable i s’acosta cada cop més al títol de Lliga

Una més al sac i ja en van 17. El Barça d’handbol ha tornat a exhibir-se al Palau Blaugrana amb una golejada d’escàndol per 42-24 en un partit que al descans estava més que decidit. Els 24 gols que els de Pascual han anotat després de trenta minuts bé podien ser els gols totals d’un altre equip que guanya el seu partit, però els catalans s’han enfilat fins als 42 (el seu rècord era de 45 a la Lliga a Gijón) i han tornat a vèncer.

Partit decidit

I és que el 5-0 dels primers cinc minuts ha trencat el partit. Remuntar al Barça és pràcticament impossible, però si a més comences malament encara més. Els aficionats del Palau han tornat a veure un equip que va bé en defensa, que corre a l’atac i que no especula en cap situació de partit. Sempre en vol més. I això s’ha vist reflectit en el 16-5 del minut vint i en el 24-10 de descans. Una brutalitat. El francès Sorhaindo, amb un 6 de 6 des de sis metres, el més incisiu.

A punt del rècord

Al segon temps, amb Sterbik a la porteria en comptes de Saric, que ha fet un bon paper amb 13 aturades, el Barça ha agafat una renda de 20 gols amb 36-16. El partit, un passeig, ha estat més baix de revolucions al segon acte, en el qual ha jugat el jove del Barça B Michal Kasal, que també ha vist porteria.

L’equip burgalès ho ha intentat i ha marcat més gols a la segona part que a la primera i ha trobat més espais, tot i que en cap moment ha estat superior als de Pascual, que han buscat superar el seu màxim registre a la Lliga -45 gols-, però no l’han pogut superar i s’han quedat amb 42 gols, que no està gens malament.