Local

FC Barcelona – Reial Societat: L’hora de reivindicar-se

El conjunt blaugrana vol deixar enrere el 2-3 contra el València viscut ara fa quatre dies Martino ha convocat tots els disponibles i haurà de descartat quatre jugadors abans del matx

FC Barcelona i Reial Societat obren aquest dimecres a la nit (22 hores, Antena 3) una semifinal apassionant. Culers i bascos s’enfronten per un bitllet a la final de la Copa del Rei, competició que els barcelonistes van guanyar per última vegada el 2012 i el 2009. Després de la derrota de dissabte amb el València (2-3), el matx es presenta com una bona “oportunitat per reivindicar-se”, tal com declarava dimarts el Tata Martino.

Un 2014 gairebé idèntic

L’eliminatòria es presenta força igualada tot i el 4-1 del partit de Lliga. Tant el Barça com la Reial Societat han signat un inici d’any pràcticament calcat: els culers han sumat vuit punts el 2014 pels set dels blanc-i-blaus, i tots dos han pogut superar amb relativa comoditat els quarts de la Copa del Rei, contra Llevant i Racing respectivament.

Per a l’eliminatòria que arrenca aquest dimecres, el FC Barcelona disposa de tota l’artilleria. Només els lesionats Neymar Jr, Dos Santos i Oier han quedat fora d’una llista de 22 jugadors i que es veurà reduïda a 18 just abans del matx.

Debutant Canales?

A la Reial podria estrenar-se Sergio Canales, incorporat durant el mercat d’hivern a la disciplina de Jagoba Arrasate. El jugador càntabre es converteix així en una peça més d’un equip potentíssim ofensivament: Griezmann, Vela o Xabi Prieto formen part d'una llista de la qual han estat descartats, per decisió tècnica, Agirretxe i 'Chory' Castro.

També es perden el compromís d’anada els lesionats Estrada, De la Bella, Granero i Markel Bergara. Sense tots ells la Reial Societat intentarà assolir un bon resultat al Camp Nou que permeti somiar amb una final de Copa 26 anys després.

Més notícies aquí