Iniesta: “Era important tornar a estar a dalt”

Iniesta: “Era important tornar a estar a dalt”

El migcampista de Fuentealbilla reconeix que aquest triomf a Sevilla “et dóna força de cara a dimecres i per tot el que ens ve”

Andrés Iniesta ha signat un gran partit al Sánchez Pizjuán, convertint-se juntament amb Xavi amb un dels futbolistes que més passades bones ha realitzat al llarg dels 90 minuts. El de Fuentealbilla ha reconegut després del triomf contra el Sevilla que el partit d’aquesta nit era clau. “Era important tornar a estar a dalt. Les circumstàncies potser no eren les millors i al final hem tret el partit”.

Amb aquesta victòria el Barça tornar a situar-se al capdavant de la Lliga una setmana després de perdre el liderat. “Quan tens l’oportunitat no l’has de deixar passar. Crec que aquest triomf ens donarà força de cara a dimecres i per tot el que ens ve”.

El jugador també ha parlat de Messi. “Messi sempre està per tant mai el trobem a faltar. Mai falla i en pocs minuts et pot canviar un partit. És un jugador fonamental”.

Iniesta creu que és una incògnita el que passarà a la Lliga fins a final de temporada. “La igualtat està sent molt important. Estarem allà lluitant fins al final. L’important és no deixar-se punts i que l’equip segueixi creixent”.

Cesc Fàbregas:

“Era un partit molt important. Quan tens l’oportunitat de posar-te líder ho has d’aprofitar. Es bo recuperar-lo el més aviat possible”.

“En els primers minuts no hem estat bé. Ells han estat molt més intensos, però a partir de l gol de l’Alexis el partit ha estat nostre”.

“La Lliga està molt igualada. Ens hem d’afrontar entre nosaltres i aquí ens haurem de fer forts. No hem de donar cap tipus d’avantatge en partits que tenim resolts. Estic molt orgullós de l’equip”.

“Era un partit important i fonamental. Havíem de tornar a dalt de la classificació per recuperar la confiança”.

Xavi Hernández:

“Sempre és positiu recuperar el liderat. Però sobretot per les sensacions damunt el camp. Ens hem sentit superiors, tot i que hem de millorar la falta d’intensitat als primer minuts”.

“S’ha vist un gran Barça a partir del minut 15”.

“El partit és molt important per a la confiança. Hem mostrat una versió bona del que volem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut