Messi i Mascherano, convocats per a un amistós amb l'Argentina el 5 de març

Messi i Mascherano, convocats per a un amistós amb l'Argentina el 5 de març

Alejandro Sabella convoca els dos blaugranes per a un amistós contra Romania a Bucarest en l’última data FIFA abans que el Barça acabi la temporada Alves i Neymar també disputaran un partit aquell dia amb el Brasil a Johannesburg contra Sud-àfrica

El seleccionador argentí, Alejandro Sabella, ha convocat els dos futbolistes argentins de la primera plantilla del FC Barcelona, Leo Messi i Javier Mascherano, per a un amistós. El partit, que es disputarà el 5 de març a Bucarest contra Romania, té lloc en l’última data FIFA que hi haurà abans que els clubs finalitzin l’actual temporada.

A més de Messi i Mascherano, fa uns dies es va saber que Neymar Jr i Alves han estat citats per Scolari per afrontar el mateix dia l’amistós del Brasil contra Sud-àfrica a Johannesburg.

Aquesta jornada de seleccions es disputarà el dimecres 5 de març, i, per tant, no hi haurà aturada llarga per compromisos de seleccions. Abans el Barça rebrà a casa l’Almeria, el diumenge 2 de març (21 hores), i després viatjarà a Valladolid, el dissabte 8 de març (16 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut