La final de Copa es jugarà el dimecres 16 d’abril a Mestalla

La final de Copa es jugarà el dimecres 16 d’abril a Mestalla

Els preus de les entrades oscil·laran entre els 45 euros i els 240 euros, i el Barça disposarà de 19.350 localitats (el 40% de l'aforament)

La final de la Copa del Rei entre el FC Barcelona i el Reial Madrid es disputarà el dimecres 16 d’abril a l’estadi de Mestalla, a València, a les 21.30 hores, segons s’ha acordat amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a la reunió que s’ha fet avui a Madrid.

El Barça disposarà del 40% de les localitats de l’estadi de Mestalla, la qual cosa suposa unes 19.350 entrades. Aquesta xifra és lleugerament inferior a la de localitats disponibles per a la final del 2011, disputada també pel Barça a València, a conseqüència d’alguns canvis que s’han fet l’estadi i que n’han reduït la capacitat total.

Els preus de les entrades oscil·laran entre els 45 euros, la més econòmica, i els 240 euros, la més cara. Més de la meitat de les entrades de l’aforament total seran entre un 20% i un 25% més barates respecte als preus de les anteriors edicions de la final de Copa.

Calendari dens

D’altra banda, el FC Barcelona i el Reial Madrid sol·licitaran a la Lliga de Futbol Professional (LFP) que la jornada de Lliga anterior a la final (Granada-Barça i Reial Madrid-Almeria) es pugui disputar en dissabte. A més, demanaran ajornar el partit de Lliga del cap de setmana següent (19 o 20 d’abril), per la proximitat de les semifinals de la Lliga de Campions (22 o 23 d’abril), que tant el Barça com el Reial Madrid podrien disputar en cas de classificació. En aquest sentit, el Barça proposarà jugar el partit de Lliga contra l’Athletic Club el dimecres 7 de maig.

Pròximament, el Club informarà els socis i penyistes sobre els detalls del procediment per sol·licitar les entrades per a la final de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut