Fertiberia Puerto Sagunto – FC Barcelona: Efectivitat demolidora (21-42)

La bona defensa i l’encert en els contraatacs ha permès al Barça acabar el partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei amb 21 gols d’avantatge El debut del porter Robin amb el conjunt blaugrana ha estat la nota més destacada del duel

El primer equip del FC Barcelona s’ha trobat molt còmode a la pista del Puerto Sagunto i ha encarrilat l’eliminatòria de quarts de final de Copa del Rei en un partit d’anada que ha acabat amb 21 gols a favor dels blaugrana. El Barça ha arribat al marcador amb sis gols d’avantatge però, a la represa, ha estat molt encertat i no ha donat opcions als valencians. Per segellar l’accés a la Final a Quatre només cal esperar als esdeveniments del partit de tornada, que es disputarà al Palau Blaugrana el dimarts 4 de març (20.00 hores).

Debut de Robin

Xavi Pascual ha fet debutar amb el FC Barcelona, des de l’inici del partit, al porter francès Mickaël Robin. Les seves set aturades del primer temps i la concentració defensiva han permès al Barça inicial el partit amb un parcial de 0 a 3. La intensitat en defensa i l’encert en els contraatacs han fet que els locals es veiessin obligats a demanar un temps mort quan només s’havien disputat nou minuts de joc. El resultat era 2 a 6.

Al minut 12, un parcial de 0 a 3 ha situat un 3 a 9 al marcador que ja manifestava la superioritat blaugrana. Els valencians també han intentat contrarestar amb un parcial de 3-0 i l’aportació de jugadors com Apelgren, Plaza i Berrios. Pel Barça, l’home més inspirat en el primer temps ha estat el gironí Joan Saubich, amb cinc dianes. Al descans s’ha arribat amb un marcador de 12 a 18 i un partit que s’havia de sentenciar a la represa.

Defensa sense contemplacions

Les aturades de Samuel Ibañez en el començament del segon temps han mantingut la igualtat en el marcador fins que Lazarov ha decidit tirar del carro. Els seus gols més l’aportació de Noddesbo al pivot i la velocitat de Juanín García i Victor Tomàs en els contraatacs han fet la resta. En defensa, l’equip ha fregat la perfecció, ja que els locals només han fet quatre gols en els primers vint minuts de la segona part. El matx ha acabat amb un 21 a 42 que deixa pràcticament sentenciada l’eliminatòria.