Triomf per seguir somiant (56-64)

Triomf per seguir somiant (56-64)

El bàsquet en cadira de rodes blaugrana guanya a Zamora i té les opcions obertes a estar a la Final a Quatre

Els blaugranes es van emportar un triomf de mèrit a la pista d’Orto Tres Cruces de Zamora. Amb aquesta victòria l’UNES Barça manté les possibilitats d’arribar a ser un dels quatre millors equips de la categoria. Per assolir-ho la setmana que ve a El Ferrol contra el Basketmi Ferrol ha de guanyar per més de nou punts per mantenir la possibilitat.

Concentració inicial

El desplaçament a Zamora era molt important perquè significava seguir amb les aspiracions de l’equip blaugrana a la Lliga en la classificació per a la Final Four.

El partit va començar amb molta concentració per part per part de l’UNES Barça. La defensa era molt bona, la transició defensa-atac funcionava i els sistemes donaven el seu fruit: 14 punts al nostre favor.

Resolen com a campions

Al segon quart l’equip de Zamora va fer una defensa molt més forta i agressiva, i va eliminae tres jugadors amb cinc personals i dos amb quatre. Un total de 28 personals en contra nostra per 13 de l'equip local.

A causa dels nervis es van perdre algunes pilotes i es van cometre bastants errors en les passades. L’equip blaugrana va fer moltes rotacions en jugadors que no estan habituats a tenir tanta pressió. No obstant, la qualitat de l'equip en general van saber resoldre la situació i es va guanyar el partit amb un resultat de 56-64.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut