Local

Presentat el llibre ‘Rodri, una vida entregada al Barça’

El llibre, escrit per David Salinas, repassa la trajectòria i les vivències de l’exjugador blaugrana Rodri hi ha estat present i ha donat les gràcies als assistents i a l’Agrupació Barça Jugadors

Aquest dilluns s’ha presentat el llibre ‘Rodri, una vida entregada al Barça’, escrit per David Salinas, que repassa la trajectòria i les vivències de l’exjugador Francisco Rodíguez ‘Rodri’ des que va ingressar el 1950 a l’Espanya Industrial fins a l'actualitat. L’acte s’ha celebrat a la seu de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) i ha comptat amb la presència del mateix Rodri, de David Salinas, del president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, de Silvio Elías, directiu responsable de les relacions amb l’ABJ, i del periodista Frederic Porta.

Rodri, visiblement emocionat, ha donat les gràcies als assistents i també a l’Agrupació Barça Jugadors. L’autor del llibre, David Salinas, ha volgut agrair “la confiança” de Rodri i ha manifestat que ha estat “un gran honor” per ell poder escriure’l. Per la seva banda, Ramon Alfonseda ha destacat la feina de l’autor: “Hem aconseguit que el recordin per tota la vida”.

El periodista Frederic Porta ha exaltat la figura de Rodri en una extensa mirada a la trajectòria del protagonista del llibre i la seva vinculació amb el FC Barcelona. Porta ha definit l’obra com un “acte d’amor a un gran futbolista” i ha volgut destacar les seves virtuts com a futbolista: “La velocitat i el sentit de l’anticipació”. Finalment, el directiu Silvio Elías ha valorat que s’escriguin llibres com aquest perquè “per anar endavant hem de mirar enrere”.

Més notícies aquí