Presentat el llibre ‘Rodri, una vida entregada al Barça’

Presentat el llibre ‘Rodri, una vida entregada al Barça’

El llibre, escrit per David Salinas, repassa la trajectòria i les vivències de l’exjugador blaugrana Rodri hi ha estat present i ha donat les gràcies als assistents i a l’Agrupació Barça Jugadors

Aquest dilluns s’ha presentat el llibre ‘Rodri, una vida entregada al Barça’, escrit per David Salinas, que repassa la trajectòria i les vivències de l’exjugador Francisco Rodíguez ‘Rodri’ des que va ingressar el 1950 a l’Espanya Industrial fins a l'actualitat. L’acte s’ha celebrat a la seu de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) i ha comptat amb la presència del mateix Rodri, de David Salinas, del president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, de Silvio Elías, directiu responsable de les relacions amb l’ABJ, i del periodista Frederic Porta.

Rodri, visiblement emocionat, ha donat les gràcies als assistents i també a l’Agrupació Barça Jugadors. L’autor del llibre, David Salinas, ha volgut agrair “la confiança” de Rodri i ha manifestat que ha estat “un gran honor” per ell poder escriure’l. Per la seva banda, Ramon Alfonseda ha destacat la feina de l’autor: “Hem aconseguit que el recordin per tota la vida”.

El periodista Frederic Porta ha exaltat la figura de Rodri en una extensa mirada a la trajectòria del protagonista del llibre i la seva vinculació amb el FC Barcelona. Porta ha definit l’obra com un “acte d’amor a un gran futbolista” i ha volgut destacar les seves virtuts com a futbolista: “La velocitat i el sentit de l’anticipació”. Finalment, el directiu Silvio Elías ha valorat que s’escriguin llibres com aquest perquè “per anar endavant hem de mirar enrere”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut