El bàsquet femení no falla (74-51)

Les blaugranes obtenen un triomf davant el Tenerife que els dóna ales per sortir de la zona baixa de la classificació

Una tarda plàcida i sense gaires ensurts és ja un gran èxit. La qüestió del bon bàsquet, del joc equilibrat, amb continuïtat i fluïdesa, és una altra cosa. El més important ara són els tangibles i, en aquest sentit, el triomf és molt valuós en la pugna per sortir de la cua de la classificació.

Confiança i tensió

Moltes baixes i molta tensió prepartit. El primer atac va ser de les visitants, però la primera cistella va ser per a les de Tito Sobrin. Les del Baix tenien les coses clares: només valia guanyar.

Per això la més veterana, Meritxell Bellido, es va carregar l’equip a l’esquena i es va esforçar molt al darrere, jugant a consciència una defensa que tendia sempre a l’anticipació, i a l’atac amb l'aportació de molts punts i assistències. El partit va arribar al descans 32-18 per a les barcelonines.

Domini final

El tercer quart va ser per a les de Tenerife en joc, però l'intercanvi ràpid de cistelles també va afavorir les tiradores del Barça CBS  (23-20). El darrer quart va ser de color blaugrana, amb una banqueta més àmplia que les canàries i Eva Montesdeoca molt cansada.