Gran imatge del planter en un cap de setmana de tornejos

Gran imatge del planter en un cap de setmana de tornejos

L’Aleví A, el Benjamí A i el Prebenjamí es van proclamar campions. L’Aleví B va caure a la final El Femení B i el Femení Juv-Cadet van ser els únics equips que van tenir partit de Lliga aquest cap de setmana i els dos van aconseguir la victòria

ALEVÍ A. IV TORNEIG ALEVÍ FUTBOL II MANOLO GUERRERO

L’Aleví A es va proclamar campió del IV Torneig Manolo Guerrero després de derrotar el Cornellà a la final per 2 gols a 0. Els blaugranes van fer un torneig impecable en què van guanyar tots els partits i no van encaixar cap gol. La primera victòria va ser contra l’AEM Lleida per 2-0; en el segon partit, contra el Clubs Terrassa, el resultat final va ser de 3-0. En els altres dos partits del matí hi va haver dues victòries més: 6-0 contra el Cornellà i 3-0 contra el Girona. A les semifinals, l’Aleví A es va imposar a l’equip amfitrió per 1-0, i, a la final, una altra vegada contra el Cornellà, els blaugranes es van imposar per 2-0. A més, dos blaugranes van ser premiats. Raúl Martínez va ser el màxim golejador i Robert Navarro va ser considerat com el millor jugador del torneig.

ALEVÍ B. TORNEIG CIUTAT DE SANT CUGAT I FUNDACIÓ VICENTE FERRER

Bon torneig de l’Aleví B, que va aconseguir arribar fins a la final. Els blaugranes van començar imposant-se per 2-0 al Berga; per 3-0 a l’Atlètic Bisbalenc; per 6-0 a l’Osca; per 4-1 al Bordatea, i per 1-0 al Nàstic. Les cinc victòries li van servir per classificar-se per a les semifinals, en què van derrotar el Vila-real, però a la final no va poder superar l’Espanyol, que es va imposar per 1 a 4.

BENJAMÍ A. TORNEIG CIUTAT DE SANT CUGAT I FUNDACIÓ VICENTE FERRER

Victòria agònica del Benjamí A en el Torneig Ciutat de Sant Cugat i Fundació Vicente Ferrer. Els blaugranes van fer un gran torneig i van guanyar els sis partits disputats. El Benjamí A va derrotar el Mirasol Baco per 8-0; el Reus per 7-0; el Gimnàstic Manresa per 4-1, i l’Amistad per 3-1. A la tarda els blaugranes van jugar la fase final del torneig, en què es van imposar primer al Support Soccer i, finalment, a l’Espanyol. El derbi català per excel·lència es va haver de decidir des del punt de penal, després que el temps reglamentari acabés amb empat a 3. A la tanda de penal els blaugranes es van acabar imposant.

PREBENJAMÍ. TORNEIG CIUTAT DE SANT CUGAT I FUNDACIÓ VICENTE FERRER

Torneig perfecte del Prebenjamí, que va aconseguir aixecar el títol després d’haver guanyat tots els partits. Durant la fase classificatòria els blaugranes es van imposar per 5-0 al Júnior; també per 5-0 a l’Igualada; per 11-0 al Berga; per 2-0 al Mercantil, i per 3-1 al Gimnàstic Manresa. A la fase final del torneig el Prebenjamí es va tornar a enfrontar al Gimnàstic Manresa. El triomf va tornar a ser blaugrana, i aquesta vegada el resultat va ser de 2-0.

A continuació us reproduïm els resultats dels equips femenins:

CERDANYOLA A 1-3 FEMENÍ B. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Triomf important del Femení B blaugrana contra un rival de la part baixa de la classificació. Amb aquest triomf les blaugranes encadenen dues victòries seguides, la qual cosa només havien aconseguit en una altra ocasió, i encaren el tram final de temporada instal·lades a la zona tranquil·la de la classificació. Les blaugranes s’enfrontaran la setmana vinent al Badalona, un rival directe, i buscaran ampliar la ratxa de partits guanyats.

MOLINS DE REI 0–6 FEMENÍ JUV-CADET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Set en blanc del Femení Juvenil Cadet, que segueix fent una temporada immillorable. Elena Benítez va estrenar el marcador quan només s’havien jugat dos minuts de partit. El gol va ser una gerra d’aigua freda per a l’equip local. Les blaugranes van començar a tocar la pilota, a buscar la porteria contrària, i a la mitja hora de joc Paula Navas va fer el segon. Ja més entrat el partit la mateixa Paula Navas va fer el tercer, i al davant d’un rival ja rendit Ona Batlle, Abril Moreno i Andrea Cortés van arrodonir la golejada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut