Local

Xavi Pascual: “Provarem coses per a un futur”

El tècnic blaugrana reconeix que “el resultat a Port Sagunt deixa l’eliminatòria pràcticament feta”.

Després del triomf per 21 a 42 a la pista del Fertiberia Port Sagunt, els blaugranes afronten la tornada de l’eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei de dimarts a les 20 h al Palau Blaugrana i en directe per Barça TV, amb els deures pràcticament fets. Pascual, a la prèvia del partit, ha valorat com afronta l’equip un partit d’aquestes característiques.

El resultat marca

L’ampli triomf blaugrana a l’anada deixa l’eliminatòria, segons explica Xavi Pascual, gairebé sentenciada: “El resultat a Port Sagunt ens deixa l’eliminatòria pràcticament feta. Dimarts intentarem enfocar el partit d’una manera diferent a com ho estem fent fins ara”.

“Buscarem el ritme de competició i provarem coses per a un futur”, ha manifestat Pascual per explicar com afrontaran els blaugranes el partit de tornada.

Competir i guanyar

Preguntat sobre quines coses es veuran sobre la pista blaugrana, Pascual ha declarat: “Fa dies que estem fent coses noves tant a nivell defensiu com ofensiu  i les  intentarem incloure dins del nostre joc”.

L’entrenador del Barça d’handbol ha recordat que l’equip no pensa perdre els seus signes d’identitat, malgrat el resultat de l’anada: “Sortirem a guanyar el partit i jugarem al nostre ritme, ja que no sabem fer una altra cosa”.

Pendents de Tomás i Rutenka

La llista final per al partit de dimarts la decidirà Pascual abans del partit. El motiu l’explica el mateix Pascual: “Tenim gent tocada físicament. Estem pendents de com evolucionen Víctor Tomás, amb molèsties a l’esquena que el van fer descansar davant Puente Genil, i  com està  Siarhei Rutenka, que no va poder disputar els darrers partits per un esquinç de turmell”.

Més notícies aquí