Xavi Pascual: “Provarem coses per a un futur”

Xavi Pascual: “Provarem coses per a un futur”

El tècnic blaugrana reconeix que “el resultat a Port Sagunt deixa l’eliminatòria pràcticament feta”.

Després del triomf per 21 a 42 a la pista del Fertiberia Port Sagunt, els blaugranes afronten la tornada de l’eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei de dimarts a les 20 h al Palau Blaugrana i en directe per Barça TV, amb els deures pràcticament fets. Pascual, a la prèvia del partit, ha valorat com afronta l’equip un partit d’aquestes característiques.

El resultat marca

L’ampli triomf blaugrana a l’anada deixa l’eliminatòria, segons explica Xavi Pascual, gairebé sentenciada: “El resultat a Port Sagunt ens deixa l’eliminatòria pràcticament feta. Dimarts intentarem enfocar el partit d’una manera diferent a com ho estem fent fins ara”.

“Buscarem el ritme de competició i provarem coses per a un futur”, ha manifestat Pascual per explicar com afrontaran els blaugranes el partit de tornada.

Competir i guanyar

Preguntat sobre quines coses es veuran sobre la pista blaugrana, Pascual ha declarat: “Fa dies que estem fent coses noves tant a nivell defensiu com ofensiu  i les  intentarem incloure dins del nostre joc”.

L’entrenador del Barça d’handbol ha recordat que l’equip no pensa perdre els seus signes d’identitat, malgrat el resultat de l’anada: “Sortirem a guanyar el partit i jugarem al nostre ritme, ja que no sabem fer una altra cosa”.

Pendents de Tomás i Rutenka

La llista final per al partit de dimarts la decidirà Pascual abans del partit. El motiu l’explica el mateix Pascual: “Tenim gent tocada físicament. Estem pendents de com evolucionen Víctor Tomás, amb molèsties a l’esquena que el van fer descansar davant Puente Genil, i  com està  Siarhei Rutenka, que no va poder disputar els darrers partits per un esquinç de turmell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut