Els porters blaugranes treballen amb un entrenador específic

Els porters blaugranes treballen amb un entrenador específic

Mario Salamanca és l’entrenador de porters de futbol sala blaugrana Marc Carmona va decidir incorporar un entrenador específic per millorar la feina amb els porters

Aquesta temporada el FC Barcelona Alusport ha incorporat un entrenador de porters per treballar amb Paco Sedano i Cristian, a banda de fer una feina específica amb la resta de porters del futbol sala formatiu.

Mario Salamanca es va incorporar a la disciplina blaugrana provinent del Marfil Santa Coloma per tal de fer una feina específica amb els dos guardians de la porteria barcelonista i d’aquesta manera millorar l'eficiència dels dos porters del primer equip. El resultat està sent excel·lent i les proves són evidents. La porteria blaugrana està sent la menys golejada de la competició i els registres culers en defensa són els millors dels últims anys.

La feina específica

Salamanca es dedica a treballar la tècnica individual de tots dos porters abans de cada entrenament amb exercicis específics per als dos jugadors. Malgrat ser dos porters de reconegut prestigi i haver-ho guanyat tot a nivell de Club i de seleccions, tots dos estan encantats de la feina específica que el preparador de porters està duent a terme amb ells.

A banda de treballar amb els dos porters del primer equip, Mario Salamanca també està aprofitant per crear una estructura de treball específica per als porters de tots els equips del futbol sala formatiu. Periòdicament treballa amb tots ells per tal de millorar-ne la tècnica, la capacitat de reacció, els reflexos i tot allò que té a veure amb les funcions d’un porter de futbol sala.

Més visites d’Anglaterra

Si ara fa uns mesos van viatjar fins a Barcelona els màxims responsables de l’acadèmia de l’Everton, ara qui s’ha traslladat a casa nostra és la Federació Anglesa. Durant tota la setmana, Tony Elliot, entrenador de porters de futbol sala de la Federació Anglesa, estarà veient els entrenaments del Barça Alusport per tal de comprovar com es treballa en un equip del màxim nivell i poder traslladar-ho als equips anglesos.

Elliot està creant un programa específic per als porters de futbol sala a Anglaterra per millorar al més ràpid possible en aquest esport. És dóna la circumstància que el futbol sala a Anglaterra és un esport que només fa deu o dotze anys que es practica de manera regular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut