Un partit que permet continuar creixent

Un partit que permet continuar creixent

Amb l’eliminatòria pràcticament a la butxaca, els blaugranes busquen, davant el Fertiberia Port Sagunt, millorar per afrontar la part decisiva de la temporada.

Dimarts a les 20 h, en directe per Barça TV, el FC Barcelona i el Fertiberia Port Sagunt sortiran a la pista del Palau Blaugrana per jugar la tornada de quarts de final de Copa del Rei. El triomf dels blaugranes, per 21 a 42, a la pista valenciana deixa l’eliminatòria i el pas a la Final a Quatre de la competició gairebé decidit per als blaugranes.

Treballar per al futur

Els blaugranes afronten el partit amb la intenció de seguir millorant. El Barça d’handbol tal com ha estat explicant aquests dies Xavi Pascual, es troba en un punt de càrrega màxima de treball per afrontar la part decisiva de la temporada.

De cara al partit davant el Fertiberia Port Sagunt, els blaugranes tenen Tomás amb molèsties a l’esquena i Rutenka, en la part final de la recuperació de l’esquinç de turmell que l’ha deixat fora dels darrers partits.

Com és habitual en el partits que els barcelonistes disputen com a locals, Xavi Pascual no farà pública la llista de convocats fins una hora abans del partit.

Triomf abans de visitar el Palau

Els valencians del Fertiberia Port Sagunt, arriben al Palau Blaugrana després d’haver-se imposat a domicili, a la jornada 20 de la Lliga Asobal, a la sempre complicada pista de l’Helvetia Anaitasuna per 25 a 26.

Després d’aquest triomf el tècnic del Fertiberia Port Sagunt Patxi Martí manifestava, al web del seu club: “La Copa ens ha de servir com un gran entrenament contra el millor equip del món i treure conclusions per a l’important partit d’aquest cap de setmana”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut