FC Barcelona - Fertiberia Port Sagunt : La Final Four els espera (44-27)

El Barça ha confirmat la seva presència a la darrera fase de la Copa del Rei després de superar el conjunt valencià per disset gols de diferència Juanín Garcia i Joan Saubich han estat els homes més encertats del partit, amb 9 i 7 dianes respectivament

Els 21 gols de diferència en el partit d’anada ja deixaven pràcticament assegurada la presència del FC Barcelona a la Final a Quatre de la Copa del Rei. La confirmació ha arribat aquest dimarts, en una nova victòria davant el Fertiberia Port Sagunt en la qual els blaugranes s’han mostrat seriosos en atac i molt segurs en el seu joc.

Els valencians han mantingut el pols en els primers deu minuts (6-5), però després han estat víctimes de la rapidesa blaugrana en els contraatacs i de l’encert ofensiu d’homes com Saubich i Juanín García, que han arribat al descans amb cinc gols cadascú. El porter francès Robin també s’ha endut els primers aplaudiments del Palau Blaugrana.

Intensitat per augmentar diferències

L’equip de Pascual ha mantingut la intensitat en una segona part que ha començat amb un parcial de 4 a 0. La diferència de gols ha anat augmentat fins als 13 gols quan faltava només un quart d’hora per acabar el partit. A la porteria, Saric i Revuelta també han tingut els seus minuts mentre que els visitants, tretzens a la lliga, afrontaven els darrers minuts conscients que la superioritat blaugrana era evident.

El camí del FC Barcelona per arribar a la Final a Quatre, ha estat pràcticament perfecte i ara només falta esperar que arribi el primer cap de setmana del mes de maig.