Els senadors, els primers en conèixer els detalls de la proposta del nou Espai Barça

Els senadors, els primers en conèixer els detalls de la proposta del nou Espai Barça

Després de presentar l’exposició permanent del nou Espai Barça, Bartomeu s’ha reunit amb el Senat del Club per explicar-los el projecte

La campanya informativa del nou Espai Barça s’ha posat en marxa aquest mateix dimecres. Després de presentar l’exposició permanent, una àmplia representació de la Junta Directiva, encapçalada pel president Bartomeu, s’ha reunit amb els senadors del Club a l’Auditori 1899 per explicar-los els detalls del projecte. Recordem que el Senat del FC Barcelona és un òrgan col·legiat i honorífic de caràcter consultiu, integrat pels mil socis i sòcies amb més antiguitat al Club.

Els vicepresidents Faus, Cardoner, Mestre i Arroyo, el secretari Toni Freixa i els directius Moix, Guinovart, Pont, Bladé, Bordas, Elias, Lee i Vidal-Abarca també han assistit a una reunió extraordinària en la que s’han lliurat els diplomes i els carnets acreditatius dels nous senadors de l’any 2014.

Bartomeu: “Tenim davant un repte històric”

Josep Maria Bartomeu s’ha dirigit per primer cop al Senat com a president del Barça i els ha explicat que ha arribat el moment de posar al dia les instal·lacions. “És una necessitat. També és una responsabilitat d’aquesta junta garantir-ho”, ha afirmat Bartomeu. “Tenim per davant un repte patrimonial molt il·lusionant i històric que ha de ser un repte de Club, un repte de tots. Per això té tot el sentit el referèndum del proper dia 5 d’abril”, ha afegit el president del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut