BM Osca – Barça B: Punt final al somni de la Copa (34-31)

BM Osca – Barça B: Punt final al somni de la Copa (34-31)

El Barça B d'handbol ha quedat eliminat als quarts de final després de tornar a perdre amb l'Osca Els homes de Toni Gerona han estat a prop de la remuntada, però sempre han hagut d'anar a remolc

El somni del Barça B d'handbol a la Copa del Rei ha arribat al seu punt final. Aquest dimecres a la pista de l'Osca ha sortit derrotat per segona vegada en l'eliminatòria de quarts i diu adéu, d'aquesta manera, a una aventura que li havia permès eliminar, entre altres, potències de la Lliga Asobal com el Naturhouse la Rioja.

Corrales, decisiu

El 28-30 del partit d'anada obligava a una heroïcitat del conjunt de Toni Gerona, que ha sortit amb Biosca, Montoya, Joao, Balaguer, Sáez, Figueras i Kasal d'inici. Ben d'hora s'ha vist que la tasca seria molt i molt complicada. Un parcial inicial de 5-1 ha allunyat ràpidament el somni culer. Les nombroses intervencions de Rodrigo Corrales (un total de 19 en tot el partit), porter culer cedit a l'Osca, han fet que els locals s'escapessin en el marcador. Després de deu minuts de partit, el filial blaugrana perdia de cinc (7-2).

Tot i aquest gerro d'aigua freda només començar, el Barça B ha tret el seu caràcter. Les dianes d'Adrià Figueras i Joan Amigó han retallat distàncies abans d'un nou parcial letal per als locals, liderats per Novelle i Cuartero. 16-13 era el resultat a la mitja part, després d'un primer temps amb moltes queixes arbitrals per part culer.

A la represa el Barça B sempre s'ha mogut entre els sis i els dos gols de desavantatge. Mai ha pogut, però, acabar de capgirar el marcador i somiar de veritat amb una remuntada que, finalment, s'ha quedat molt a prop. L'exitós camí del filial blaugrana a la Copa, però, no s'oblidarà fàcilment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut