Aitor Egurrola: “Estem molt il·lusionats per afrontar el que queda de curs”

Aitor Egurrola: “Estem molt il·lusionats per afrontar el que queda de curs”

L’equip ha tornat aquest dimecres a la feina per començar a preparar el duel de diumenge al Palau contra el Monbus Igualada (12.30 hores) Aitor Egurrola i Marc Torra coincideixen a destacar que cal passar pàgina i que és moment de ser positius

Després de dos dies de descans i de desconnexió, el Barça ha tornat a l’activitat. Els de Ricard Muñoz s’han entrenat aquest dimecres al Palau Blaugrana per començar a preparar el compromís d’OK Lliga de diumenge al Palau contra el Monbus Igualada (12.30 hores). La sessió preparatòria ha estat un retrobament de tots els components de l’equip. “Estem molt il·lusionats per afrontar el que queda de curs. Hem de seguir en la mateixa línia que fins ara i preparar a consciència els quarts de final de la Lliga Europea. Encara hi ha en joc les dues competicions més importants”, apunta Aitor Egurrola, el capità de l’equip.

Una opinió compartida per un altre dels pesos pesants del vestidor, Marc Torra: “Hem de fer un punt i a part i seguir endavant amb il·lusió i amb moltes ganes. Hem de ser positius. L’OK Lliga la tenim ben encarrilada però hem d’anar pas a pas, començant per aquest diumenge. A la Lliga Europea tenim marcat en vermell el partit d’anada dels quarts de final a la pista del Valongo. Serà un duel important i ens hem de preparar molt bé”. L’equip vol extreure coses positives de la Copa i aprendre de les que no es van fer prou bé a la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut