Dues victòries i un empat a la base

El Barça B va empatar a Segòvia El juvenil i l'aleví van guanyar els seus duels

Segòvia Futsal 4 – FC Barcelona 4

Els dos equips van jugar un partit molt igualat i tots dos van tenir l’oportunitat de vèncer. Els blaugranes van sortir forts, pressionant a tot el camp, i ben aviat van fer el primer. Javi Alonso no va poder rebutjar la pilota i va acabar entrant a la porteria. De totes maneres, els segovians no van trigar gaire a empatar. El partit estava boig i els gols van tornar a arribar. Aquesta vegada va ser mitjançant Adrián Ortego i Pol Pacheco. Quan tothom pensava que s’aniria als vestidors amb un 1-3, Alvarito va fer un magnífic xut que va permetre retallar les diferències.

A la represa, Pol Pacheco va fer un gran gol d’esperó per eixamplar l’avantatge. Tot i això, els locals no van defallir i van seguir atacant. Fruit d’aquesta insistència, Alvarito va fer el 3-4. El Segòvia va seguir dominant i pocs minuts després Javi Alonso va reconduir el seu error inicial fent l’empat per al seu equip. El Segòvia va mirar d’emportar-se el partit jugant amb el porter-jugador però el marcador ja no es va tornar a moure.

CE Futsal Mataró 4 – FC Barcelona 6

Els blaugranes van visitar la pista del Mataró. Els espectadors que van veure el partit van gaudir d’un bonic espectacle. Els locals van fer el primer gol després d’una sèrie de rebots a l’àrea visitant. Això va esperonar els culers, que van aconseguir fer tres gols de manera gairebé consecutiva. Els mataronins no van defallir i van aconseguir l’empat tot just abans d’arribar a la mitja part. Quan només faltaven vuit segons, el Barça va desequilibrar la balança.

A la represa el joc va ser dominat pels visitants, però no es va traduir en cap gol fins que, en un ràpid contraatac, van fer el 3-5. Amb aquest resultat, i a falta de cinc minuts per al final, els locals van jugar amb porter-jugador i van retallar el desavantatge quan tot just faltava un minut. Al següent atac el Barça va fer el sisè i definitiu gol, que va servir per deixar sentenciat el matx.

CFS Esparreguera 1 – FC Barcelona 3

El partit va ser molt més disputat del que reflecteix el resultat. Tots dos equips van lluitar per aconseguir la victòria i finalment van ser els culers els que la van aconseguir. Els locals van mirar de jugar al contraatac i, fruit d’això, van avançar-se en el marcador. Aquest fet va permetre als culers tenir més control del joc, que van marcar gràcies a un gran xut d’Aitor abans que finalitzés el primer temps. A la represa, els blaugranes van dominar el joc i van tenir força oportunitats de gol. Germán va fer l’1-2. A falta de quatre minuts, els del Baix Llobregat es van posar a jugar amb el porter-jugador i, en una pèrdua, Víctor establia el definitiu 1 a 3 a l'electrònic.