Xavi Pascual: “El Fenerbahçe està en el millor moment de la temporada”

“És un partit gran, és un dels grans aspirants a ser a la Final Four i poder aconseguir el títol”, comenta Pascual “Vull seguir així i que l’equip guanyi, que és el més important”, explica Tomic, que ha estat escollit recentment MVP del mes de febrer

Xavi Pascual i Ante Tomic han comparegut davant dels mitjans informatius per parlar del partit contra el Fenerbahçe d’aquest dijous al Palau Blaugrana. “Tinc la sensació que seran a la Final Four”, ha comentat el tècnic català, que ha afegit que el partit al Palau "és un partit maco". "Tot i haver-nos enfrontat ja tres vegades -ha continuat Pascual-, és un nou partit, amb molta dificultat. Té 4 victòries, tres en els últims partits i a nivell de confiança arriben en el seu millor moment”.

Pel que fa al Barça, que té 8 victòries i no coneix la derrota en el Top 16, Pascual ha dit: “Sortirem al límit de les nostres possibilitats, matemàticament no estem classificats. Qualsevol derrota condiciona el següent partit”. L'entrenador català ha afegit que, per part del Fenerbahçe, “McCalebb està en el millor moment de la temporada”. Pel que fa a Maciej Lampe, Pascual ha reconegut que “tot just ha completat el seu tercer entrenament amb el grup”. “Lampe té molt a dir aquesta temporada i tenim molta confiança en ell. Tindrà la seva oportunitat”, ha afegit el tècnic.

Tomic, en el millor moment

“Tant de bo cada cop sigui el mes de febrer. Vull seguir així i que l’equip guanyi, que és el més important. Podríem dir que estic vivint el meu millor moment a nivell estadístic”, ha comentat Ante Tomic, que ha dit que els dos últims partits “han estat els meus millors partits a l’Eurolliga, però fa dos anys que tinc bones sensacions a Barcelona”.

“Ara estem còmodes amb el 8-0 i volem acabar el Top 16 en el primer lloc. Ells necessiten el triomf més que nosaltres, però no ens podem relaxar”, ha comentat Tomic, pel que fa al rumb de l'equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut