Tot és possible a Osca per al Barça B

El filial blaugrana té l’objectiu de remuntar dos gols per ser a la Final a Quatre de la Copa del Rei d’handbol

Si dimarts va ser el torn per al primer equip de la secció d’handbol, dimecres és l’hora del segon equip. A les 20.30 h a Osca, els joves entrenats per Toni Gerona tenen l’oportunitat de jugar un altre partit de nivell i si superen el resultat advers de l’anada, 28-30, podrien ser a les semifinals de Copa.

Un partit que permet seguir millorant

El partit de tornada de quarts de final de Copa davant el BM Osca suposa un altre repte per als joves jugadors blaugrana. A més a més del repte de superar l’eliminatòria, els blaugranes podran disputar un altre partit davant un equip de la part alta de la Lliga Asobal.

El segon equip del Barça d’handbol porta una gran trajectòria a la Copa. És l’únic equip de la Divisió d’Honor Plata –segona categoria de l’handbol estatal- que està jugant els quarts de final.

Els blaugranes han eliminat dos equips de l’Asobal per ser a quarts. En primer lloc va ser el CD Bidasoa d’Irun el que va caure a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per 23 a 21. Posteriorment, a vuitens, va ser tot un equip de Champions, el Naturhouse La Rioja, el que es va veure superat, després de la pròrroga i els llançaments des dels 7 metres, pel filial per 39 a 38.

Favorit per al pas a la Final a Quatre

El fet de jugar a casa la tornada, amb dos gols d’avantatge, ser un equip que aspira a ser a Europa la propera temporada i el planter i l’experiència fan del BM Osca favorit per assolir el pas a la Final a Quatre de Copa.

Els d’Osca van arribar a quarts en superar el BM Guadalajara per 26 a 32, a l’eliminatòria de vuitens, i el seu entrenador, José Nolasco, compta amb tres jugadors que tenen formació blaugrana, el porter Rodrigo Corales, el lateral Carlos Molina i l’extrem Lucas Abadia.

Actualment el BM Osca ocupa la quarta posició de la Lliga Asobal, amb clares opcions de jugar la competició europea la propera temporada.