FC Barcelona - Fenerbahçe: ‘Game of the week’ al Palau

FC Barcelona - Fenerbahçe: ‘Game of the week’ al Palau

El Barça busca el nou de nou a la segona fase de la competició Els turcs s’estan recuperant d’un mal inici del Top 16 Pascual haurà de deixar fora del ‘roster’ de partit dos dels seus homes

‘Game of the week’ (‘El matx de la setmana’) és com ha estat batejat per l’Eurolliga aquest Barça-Fenerbahçe. El matx, que es jugarà a partir de les 20.45 hores (Esport3 i Canal + Deportes), és un partidàs en majúscules que enfronta el millor equip del moment a Europa –únic imbatut al Top 16- davant el que per a molts –directors generals d’altres equips inclosos- és un dels grans favorits per ser a la Final a Quatre de Milà.

El matx, a més, comptarà amb dos reconeixements previs a l’inici. D’una banda, l’Eurolliga reconeixerà el FC Barcelona com l’equip que més partits ha disputat en aquesta competició i, de l’altra, Ante Tomic rebrà el merescut guardó d’MVP del mes de febrer després d’haver estat MVP de les jornades 7 i 8 del Top 16 de forma consecutiva. Sens dubte, nombrosos al·licients per no faltar a la cita d’aquest vespre al pavelló barcelonista.

Com arriba el FC Barcelona

El Barça segueix en bona línia, la mateixa que ja duia abans de la disputa de la final de la Copa del Rei de Màlaga. Els blaugranes, més rodats que abans i cada cop amb més confiança, arriben al partit després d’haver superat dos importants duels contra l’Efes –amb pròrroga inclosa- i l’Unicaja de Màlaga, en un partit molt igualat decidit en els darrers instants. Aquesta dosi de moral i energia positiva que respira el conjunt de Xavi Pascual és un dels seus motors i l’ha dut a aquest 8/8 al Top 16 i a ser tercer en solitari a la Lliga Endesa.

Esportivament parlant, el FC Barcelona no té cap baixa. Pascual, per tant, haurà de deixar fora de l’equip que inscrigui dos dels seus jugadors. L’equip ha fet sessió de tir aquest matí, a diferència del Fenerbahçe que, finalment, ha optat per no venir al Palau aquest dijous al matí.

El rival

Econòmicament i esportivament parlem d’un dels equips més potents del Vell Continent. El conjunt de Zlejko Obradovic (el tècnic amb més Eurolligues de la història amb vuit títols) arriba al partit amb urgències, però millorat respecte a l’inici d’aquesta segona fase de la competició. A l’equipàs que ja tenia, ara cal afegir-hi jugadors com el fins fa ben poc MVP de la Lliga Endesa, Blagota Sekulic, o el per a molts encara desconegut base nord-americà Pierre Jackson, un anotador increïble que ve de ser el màxim anotador de la D-League nord-americana.

Els turcs estan 4-4 en el balanç de triomfs i derrotes i ocupen actualment la quarta plaça del seu grup empatats amb l’Olympiacos (tercers), l’Unicaja i el Panathinaikos... Per això, no val a badar per al conjunt turc, ja que una relliscada, malgrat que encara queden força partits, els faria perillar ser entre els quatre primers classificats, fet que els privaria de la possibilitat de ser al play-off de quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut