Un total de 1.288 persones visiten a l’exposició permanent de la Proposta Nou Espai Barça

Un total de 1.288 persones visiten a l’exposició permanent de la Proposta Nou Espai Barça

Aquest dijous s’ha obert als socis, penyistes i públic en general l’exposició permanent del Nou Espai Barça a l’edifici annex de l’FCBotiga Megastore del Bulevard del Camp Nou

Aquest dijous s’ha obert als socis, penyistes i públic en general l’exposició permanent del Nou Espai Barça a l’edifici annex de l’FCBotiga Megastore del Bulevard del Camp Nou. Els primers visitants ja han anat arribant aquest mateix matí i durant el dia més de 1.280 persones han volgut conèixer amb més detall la Proposta del Nou Espai Barça que han de votar els socis i sòcies del Club en el referèndum del proper 5 d’abril. A la tarda el ritme de visites s’ha anat incrementant i s’espera que en els propers dies siguin encara molts més els visitants que gaudeixin d’aquesta exposició.

A la inauguració, que es va fer ahir per als mitjans informatius, el president Josep Maria Bartomeu va comentar que “és el tret de sortida cap al referèndum, aquesta proposta es basa en una reforma integral del Camp Nou i el nou Palau Blaugrana”. Bartomeu, a més, va destacar que “aquest Espai Barça ens situarà com el millor club del món pel que respecta a les instal·lacions, és una inversió important i estem segurs del finançament”.

La mostra es podrà visitar des d’avui dijous 6 de març fins al dia 3 d’abril, dos dies abans del referèndum del dia 5, i és gratuïta. L’horari obert al públic és de 9 a 20 hores de dilluns a divendres. Els caps de setmana: els dies de partit, des de les 10 hores fins a l’inici del partit; dissabte sense partit, de 10 a 20 hores; i diumenge sense partit, de 10 a 14.30 hores.

D’altra banda, recordem que avui l’exposició itinerant ha començat el seu trajecte a Badalona, la primera de les 26 localitats que recorrerà l’exposició per Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut