Eusebio: “Tots els jugadors han arribat bé de les seleccions”

Eusebio: “Tots els jugadors han arribat bé de les seleccions”

Eusebio ha analitzat aquest divendres el partit de diumenge del Barça B davant la Ponferradina (17 hores, Esport3 i LaLigaTV.es) El filial ha recuperat els nou internacionals que han participat amb les seves seleccions i ja està centrat en la Ponfe

El Barça B prepara el partit d'aquest diumenge davant la Ponferradina (17 hores, Esport3 i LaLigaTV.es) al Mini ja amb tots els internacionals que aquesta setmana han participat amb les seves seleccions.

“Estem molt contents que molts dels nostres jugadors participin amb les seleccions. Això vol dir que és un grup de molta qualitat. Estem molt satisfets per ells i esperem que hagin gaudit de l’experiència”, ha explicat Eusebio aquest divendres a la prèvia del partit. “Hem pogut treballar les sessions suficients per poder preparar el partit de diumenge davant la Ponferradina. Tots els jugadors han arribat bé de les seleccions a nivell físic”, ha afegit.

La Ponfe posarà les coses difícils

La Ponferradina ha sumat dos punts dels últims dotze en joc i això el fa ser encara més perillós. Els castellans ja van guanyar el filial al partit d’anada (1-0), i buscaran tres punts per sortir de la part perillosa de la classificació.

“La Ponferradina és un equip molt dur, solidari i complicat. Cada partit és un món, hem d’estar molt preparats i amb molt de respecte al rival”, ha analitzat l’entrenador blaugrana.

Bona nota per a Ié i Sandro

Eusebio ha valorat molt positivament la tornada a la titularitat d’Edgar Ié i Sandro al centre de la defensa i a la punta de l’atac, respectivament. Tots dos van començar d’inici el partit de dissabte passat davant el Mallorca (1-2).

“Edgar Ié va fer un bon partit a Mallorca. Tot i que va rendir a un bon nivell, encara té coses a millorar”, ha comentat Eusebio. “Sandro va estar molt bé en les desmarcades en profunditat. Va donar moltes solucions en atac per a l’equip. És una bona notícia per a nosaltres”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut