Juan Carlos Navarro i Ante Tomic no viatgen a Valladolid

Juan Carlos Navarro i Ante Tomic no viatgen a Valladolid

Maciej Lampe podria tenir opcions de jugar uns minuts L’equip ha entrenat aquesta tarda mateix al Polideportivo Pisuerga El matx contra el cuer es jugarà a les 19.00 hores

El FC Barcelona ja és a Valladolid, on ha arribat aquesta tarda al voltant de les 18.00 hores en vol xàrter procedent de l’Aeroport del Prat. L’expedició barcelonista, sense Juan Carlos Navarro ni Ante Tomic –que s’han quedat a Barcelona per petites molèsties físiques-, s’ha entrenat aquesta mateixa tarda al Polideportivo Pisuerga per espai de poc més d’una hora i mitja.

Navarro i Tomic, a Barcelona

El primer capità de l’equip, Juan Carlos Navarro, i Ante Tomic s’han quedat a Barcelona. Ambdós jugadors arrosseguen molèsties físiques i s’ha volgut ser prudent davant d’aquest partit corresponent a la jornada 22 de la Lliga Endesa. Les molèsties són poca cosa. En el cas de l’11 blaugrana, Navarro té alguna petita molèstia al genoll dret, mentre que en el cas del pivot croat, es tracta del genoll esquerre.

Lampe, preparat per si té opcions de jugar

Maciej Lampe és un dels dotze jugadors que han viatjat a Valladolid. El pivot polonès ha manifestat, minuts abans de marxar cap a terres castellanes, sentir-se “emocionat” per si té l’oportunitat de poder tornar a l’equip després dels seus problemes musculars que l’han tingut allunyat de les pistes gairebé dos mesos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut