#ElMeuCampNou: Les teves fotos més emotives del Camp Nou

#ElMeuCampNou: Les teves fotos més emotives del Camp Nou

Socis i aficionats blaugranes poden enviar les seves fotografies més emotives viscudes a l'Estadi blaugrana amb l'etiqueta #ElMeuCampNou a les xarxes socials El Club seleccionarà les millors i les difondrà en els seus perfils oficials i plataforma digital

Coincidint amb la consulta als socis de com ha de ser el Nou Espai Barça el proper 5 d'abril, el Club obre els seus canals socials perquè els socis i aficionats blaugrana ens facin arribar les fotos més emotives i personals dels seus partits viscuts al Camp Nou. A través de l'etiqueta #ElMeuCampNou a les xarxes socials, els fans poden enviar els seus retrats i compartir amb el món la experiència única de viure 'in situ' una jornada a les instal·lacions.

L'Estadi, fundat el 1957, ha acollit milers d'històries de culers que han viscut experiències úniques en les seves grades La celebració d'un títol? El dia del 5-0? El gol de Messi, Ronaldinho, Romario o Cruyff? Una remuntada a la Champions? El retorn d'Abidal?... Moments únics que ara els seguidors tenen l'oportunitat de compartir a través dels canals oficials del club amb el món.

Per això els fans han de fer servir l'etiqueta #ElMeuCampNou en els diferents perfils en xarxes socials (Facebook , Twitter o Instagram). El Club anirà seleccionant les millors fotos amb aquesta etiqueta i les publicarà en els seus perfils oficials i la seva plataforma digital.

 

[[BOTOVERMELL::Accedeix a les fotos++::http://www.fcbarcelona.cat/el-meu-camp-nou::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut