FC Barcelona Alusport – Azkar Lugo: A la Copa amb el cap ben alt (7-1)

FC Barcelona Alusport – Azkar Lugo: A la Copa amb el cap ben alt (7-1)

Els de Marc Carmona golegen el conjunt gallec en la jornada prèvia al torneig que es disputarà a Logronyo Lozano (3), Fernandao, Wilde, Lin i Aicardo han estat els autors de les dianes del Barça

S’han refet del cop sofert a Múrcia i aniran a la Copa amb el cap ben alt. El FC Barcelona Alusport ha esborrat el mal record davant ElPozo Múrcia i aquest divendres ha superat l’Azkar Lugo en un partit brillant del conjunt blaugrana.

La intensitat mostrada a l’inici del partit no ha donat opcions als gallecs. Fernandao ha obert el marcador als dos minuts, aprofitant una assistència de Lin. Lozano ha entrat en escena tres minuts més tard. Des de l’esquerra i a la frontal de l’àrea, el madrileny ha fet un xut que s’ha colat per sota el cos del porter Mendiola. En una posició idèntica, Wilde ha tornat a veure porteria i ha enviat la pilota a l’escaire dret.

Golejada en augment

Tot i el 3-0 en vuit minuts, el ritme del partit no ha disminuït. Paco Sedano s’ha encarregat de desfer les ocasions de gol visitants i Lozano ha pescat una pilota a la frontal per enviar-la, amb una potent rematada, al fons de la xarxa.

Lin també ha volgut ser protagonista del partit i, a l’inici de la represa, ha fet el cinquè. El domini blaugrana ha estat total. Aquesta superioritat només s’ha vist diluïda en algun moment de la segona part, quan els de Diego Ríos han aprofitat per fer el gol de l’honor gràcies a un cop de cap d’Álex Diz.

Dijous, nou repte

Lozano i Fernandao han tingut opcions clares per fer el sisè gol local, però Mendiola ho ha evitat. Sí que han arribat els gols quan els gallecs han apostat pel porter-jugador. Aicardo (des de l’altra banda de la pista) i Lozano (en una acció de fortuna després d’un rebot al pal) han tancat el marcador.

El proper objectiu del FC Barcelona Alusport és aconseguir la seva quarta Copa d’Espanya consecutiva. El rival de dijous als quarts de final serà el Ríos Renovables (21.15 h, Energy). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut