Xavi Pascual: “Estem davant del millor rival de la Lliga”

Xavi Pascual: “Estem davant del millor rival de la Lliga”

Els tècnics Xavi Pascual, del FC Barcelona, i Toni García, del Fraikin Granollers, han valorat conjuntament el derbi de l’handbol català de dissabte al Palau Blaugrana

El dia abans de jugar-se el derbi de l’handbol de Catalunya els dos entrenadors dels equips catalans de l’Asobal, Xavi Pascual i Toni García, han valorat a la sala de premsa del Palau Blaugrana el partit de dissabte a les 18 hores

L’oponent més potent

Pascual ha estat clar per definir el rival de demà: “Estem davant del millor rival de la Lliga i ens obliga a fer un partit seriós. La feina de Granollers no és flor d’un dia. Ha passat tota la segona volta i segueixen segons a la Lliga amb bons ‘averages’ sobre els rivals”.

“Sempre els va millor jugar al Palau Blaugrana, com per exemple la final de la Copa Asobal”, ha recordat l’entrenador del FC Barcelona d’handbol.

“No estem en el millor moment de la temporada. És impossible mantenir el nivell a dalt durant tota la temporada. Treballem per estar bé d’aquí a quinze dies, que tenim l’eliminatòria de vuitens de final de Champions”.

“Per a nosaltres, ara per ara, el més important és estar bé dissabte per donar el cent per cent de nosaltres mateixos”, emfatitzava l’entrenador blaugrana, que té els dubtes de Rutenka i Tomás per al partit de demà.

Un somni, guanyar al Palau Blaugrana

L’entrenador del Fraikin BM Granollers, Toni García, ha respost a preguntes dels periodistes: “Guanyar al Palau Blaugrana seria un somni. Ho veig molt difícil perquè no veig cap fissura en el Barça de Pasqui”.

Preguntat sobre les claus per obtenir un triomf a Barcelona, García ha estat clar: “L’única opció la trobaríem en el fet que el Barça sortís distret, però coneixent Xavi Pascual no sortiran així”.

“Per la nostra part, de ben segur que ho intentarem i que ho posarem tot a la pista i intentarem ser competitius i estar vius durant tot el partit”, ha comentat el tècnic dels vallesans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut