El bàsquet femení no pot vèncer el Leganés (65-51)

Malgrat un bon inici de partit, les de Tito Sobrín cauen a la pista madrilenya

Un bon primer quart no va ser suficient per a les blaugranes en la seva visita a la pista de l'EM Leganés. Les madrilenyes van saber capgirar el partit i endur-se el triomf.

Bon inici i mal segon quart

Inici prometedor per als interessos de les de Tito Sobrin, ja que un bon encert als primers minuts feia agafar petits avantatges. Finalment el primer quart acabava amb les del Baix Llobregat a un punt per sobre i bones sensacions.

Al segon quart l’equip local va capgirar aquestes sensacions i també el resultat. L’efectivitat va canviar de costat i amb un triple pràcticament a l’últim segon per a la mitja part les madrilenyes del Leganés van marxar al descans amb set punts de renda.

Paguen l’esforç

L’inici del tercer quart prometia emocions, ja que amb un 0-10 a favor dels nostres interessos les blaugranes aconseguien capgirar el marcador. Aquest sobreesforç per ficar-nos al partit el vam pagar.

El Leganés va recuperar el control i de nou agafava una renda de 18 punts que pràcticament va acabar amb totes les aspiracions de les blaugranes, que ho van intentar fins al final, però el partit va estar controlat per les madrilenyes.