FC Barcelona – Llevant Les Planes: Soni lidera el triomf (4-0)

La davantera blaugrana ha fet un ‘hat-trick’ en només tres minuts de diferència abans d’arribar al descans, i Jennifer Hermoso, al 68, ha tancat la golejada

El Barça de Xavi Llorens segueix amb pas ferm el seu camí per aconseguir el títol de Lliga per tercer any consecutiu. L’equip blaugrana ha superat el Llevant Les Planes gràcies a una gran actuació culminada amb una gran Soni, autora d’un ‘hat-trick’ en tan sols tres minuts. Però, a més de Soni, hi hagut una altra jugadora que ha estat protagonista. Abans de l’inici Vicky Losada ha rebut una placa de mans del vicepresident de l’Àrea Esportiva de Futbol, Jordi Mestre. I és que la capitana comença aquest mes de març la seva aventura al futbol nord-americà després de fitxar pel New York Flash.

El Llevant, tot i ser segon per la cua, ha plantat cara durant bona part del primer temps. Ben plantades al darrere, al minut 8 han generat la primera ocasió clara, que ha rebutjat a córner la portera Chelsea, titular en el lloc de Laura Ràfols. A poc a poc el conjunt dirigit per Llorens s’ha anat fet amo i senyor del partit i ha començat a crear oportunitats molt clares, que han arribat gairebé totes de les botes de Soni. A l’últim quart del primer temps el Barça ha deixat mig sentenciat el partit gràcies a la davantera del Barça. Als minuts 35, 37 i 38 Soni ha superat la porteria llevantina defensada per Ripoll.

Amb el 3 a 0 a favor, la segona part no ha tingut un altre color que no fos el blaugrana. El Femení A ha dominat el ritme de la pilota durant els següents 45 minuts i fins i tot ha ampliat la diferència en el marcador amb un gol de Jenni al minut 68.

Amb aquest triomf el Barça continua liderant amb tranquil·litat la Lliga. La pròxima visita serà dissabte vinent al camp del Llevant, i el següent cap de setmana la Lliga de Campions agafarà el relleu amb l’anada dels quarts de final al camp del Wolfsburg, el diumenge 23.