Eusebio: “Hem merescut aquest resultat”

Eusebio: “Hem merescut aquest resultat”

El Barça B va aconseguir una victòria agònica (1-0) amb un gol de penal transformat per Sandro en el minut 91 Eusebio creu que la victòria va ser merescuda pel joc ofert per part blaugrana durant el partit

Segona victòria consecutiva del Barça B després d’una soferta victòria davant la Ponferradina (1-0) en un partit que no es va decidir fins a l’últim sospir. Sandro va agafar la responsabilitat de llançar un penal que van donar tres punts que són or en aquesta categoria.

Partit disputat

Tot i la victòria, Eusebio Sacristán va admetre en roda de premsa que no va ser fàcil: “Ha estat un partit molt intens per part dels dos equips, cadascú amb les seves virtuts”. El tècnic blaugrana va reconèixer que més aviat va ser un partit “poc brillant”, ja que “quan t’enfrontes a rivals que es limiten a tancar-se al darrere i no deixar-te espais sempre és complicat”.

Segons Eusebio la victòria va ser justa: “Ens hem merescut aquest resultat, no és que la Ponferradina no hagi fet un bon treball, però crec que hem obtingut la recompensa que mereixíem”. “La nostra insistència per moure la pilota sense riscos ha tingut el seu premi”, va concloure.

L’objectiu, consolidar-se

La victòria, la segona consecutiva, ha suposat un cop d’efecte a la moral del filial. “Veníem de guanyar i volíem ratificar la nostra reacció de les dues derrotes anteriors”, va manifestar Eusebio. En aquest sentit, Sergi Gómez va recordar que cada partit és una final: “Estem mentalitzats que cada partit és importantíssim. Avui hem demostrat que l’equip vol estar a dalt”.

Pel que fa al golejador, Sandro, va admetre que no es va posar nerviós a l’hora de decidir llançar el penal: “He agafat la responsabilitat i l’he volgut llançar”. El gol li servirà per agafar confiança, ja que segons ell “si no marco penso que no jugo bé”.

Visita de dos antics companys

En el partit contra la Ponferradina també van ser-hi presents dos antics integrants del Barça B. Es tracta de Luis Alberto, actualment jugador del Liverpool, i Luis Gustavo Ledes, que juga al Rio Ave portuguès. Tots dos van aprofitar l'oportunitat de veure el filial i saludar antics companys d’equip. Luis Alberto recorda amb afecte el seu pas per l’equip: “Va ser un any inoblidable”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut