Jornada reduïda en el bàsquet formatiu

Jornada reduïda en el bàsquet formatiu

El Júnior i el Cadet A no disputen els seus partits i l’única derrota de la setmana va ser la de l’Infantil B a casa contra el Jac Sants El Cadet B i l’Infantil A s’imposen en els seus partits contra el Manresa i el Lleida

Aquest cap de setmana passat dos equips del bàsquet formatiu blaugrana no van disputar els seus partits. Tots dos eren contra el Joventut de Badalona i es van ajornar per la falta d’efectius en ambdós equips. Qui sí que va jugar el seu partit i va aconseguir el triomf en una pista complicada va ser l’Infantil A de Rubén Muñoz, que va superar el Catalana Occident Manresa i segueix invicte en aquesta segona fase (82-93).

El partit a Manresa va ser dur, emocionant. L’encert dels blaugranes sota la cistella i el fet de dominar el rebot ofensiu i gaudir de segones opcions va anar obrint una escletxa en el marcador fins a arribar als 20 punts. Tot i així, els locals van seguir lluitant i, després d’una bona ratxa local, el partit es va igualar, encara que el triomf estava encarrilat amb el 82-93 final.

Cadet B

El Cadet B de Xavi Pardina segueix sense conèixer la derrota i va sumar la vuitena victòria de la segona fase en superar el Força Lleida amb comoditat (76-40). Els blaugranes no van tenir cap problema durant el partit i van poder dominar tots els aspectes del joc fins al punt d’aconseguir una renda de 36 punts per sumar el 9-0 en aquesta segona fase.

Infantil B

L’única derrota del cap de setmana va ser la de l’Infantil B a la Ciutat Esportiva contra el Jac Sants. Els visitants, molt encertats durant tot el partit, ja van marxar al descans dominant. Els nois de Xavi Mas van intentar reaccionar, però el 60-67 va ser un fet i va suposar la primera derrota de la segona fase contra el que és actualment el líder en solitari amb un balanç de 7-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut