Navarro serà coronat Rei d’Europa divendres

Navarro serà coronat Rei d’Europa divendres

L’escorta blaugrana arribarà als 253 partits disputats a l’Eurolliga divendres Superarà el grec Papaloukas, que en va jugar 252 Abans del matx el Club té preparat un reconeixement especial

El divendres davant l’actual campió d’Europa, Juan Carlos Navarro serà proclamat el ‘Rei’ d’Europa pel que fa a partits jugats a la història de l’Eurolliga. El capità barcelonista superarà Theodoros Papaloukas, que té el millor registre de partits jugats amb 252. La presència de l’Olympiacòs d’Spanoulis al Palau serà una motivació més tant per a l’11 del FC Barcelona com per al públic d’un Palau perquè valori la trajectòria d’un crack com Juan Carlos Navarro.

Un homenatge merescut

Sense desvetllar el contingut dels actes que ha preparat el FC Barcelona, el cert és que, de la mà de l’Eurolliga, hi haurà una sèrie d’actes breus, però força emotius en els minuts previs al matx. Navarro i la gent del Palau podran viure a través d’imatges al vídeo marcador, i en primera persona, moments inesborrables de la seva carrera esportiva a la màxima competició continental.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut