Liu, Hailan i Jiang, els tres guanyadors xinesos del concurs de Catalunya Turisme

Liu, Hailan i Jiang, els tres guanyadors xinesos del concurs de Catalunya Turisme

Els tres seguidors xinesos han estat premiats entre els 10.000 participants per ser els "més culers" Viatjaran a Catalunya aquest mes de març per veure el partit al Camp Nou contra el Celta de Vigo i per conèixer la cultura del país

Després de quatre mesos i tres fases de selecció, el concurs "Acció Barcelona" ha anunciat els tres guanyadors d'aquest any. Liu, Hailan i Jiang, dos homes i una dona, han estat premiats entre els 10.000 participants per ser els "més culers". Liu, el guanyador del primer premi, vindrà a Catalunya amb una acompanyant especial, la seva novia, a qui va conèixer gràcies a la seva passió compartida: els colors blaugranes.

El concurs es va estructurar en tres fases. Una primera competició a la xarxa social xinesa Tencent Weibo, seguida d'un test de coneixement sobre els diferents aspectes del club blaugrana i de la terra catalana. Al final, vint classificats van lluitar en l'última fase pel gran premi a través d'un vídeo on explicaven històries relacionades amb el seu club preferit. Els quatre organitzadors (Catalunya Turisme, Tencent Sport, Qatar Airways i FC Barcelona) van puntuar els candidats conjuntament per triar els guanyadors finals.

Sang blaugrana

Liu va guanyar amb un avantatge absolut, ja que en el seu vídeo va demostrar que és un culer de sang. Té una col·lecció impressionant de productes del Barça -samarretes, bufandes, trencaclosques...- i les entrades de la gira asiàtica del primer equip blaugrana a Pequín els anys 2007, 2010 i a Tailàndia el 2011. Liu també va explicar en el vídeo que va conèixer la seva novia per l'afició que compartien pel Barça. Explica que ell va participar en el concurs sense informar-la perquè la volia sorprendre portant-la com a acompanyant al Camp Nou si guanyava el concurs.

Hailan i Jiang són els altres dos guanyadors. Hailan és un blogger de turisme amb força fama a la Xina. Ha viatjat a països com Japó, Estats Units i França, entre d'altres. El 2011 va fer un viatge a Espanya i va poder gaudir en primera persona de la celebració de campions de Lliga al Camp Nou. Jiang és una noia jove de la província Sud-oest de Sichuan. Tot i que fa només tres anys que segueix el Barça explica que "està enamorada de l'equip i de la ciutat". Aquest mateix any, el dia del seu aniversari va publicar a la seva xarxa social que "Aquest any somnio en poder anar a Barcelona i gaudir del Camp Nou i de Picasso".

Els tres guanyadors i una acompanyant gaudiran d’un viatge per Catalunya on podran conèixer diferents aspectes de la terra catalana (gastronomia, arquitectura, art, platja...) i sobretot, podran viure en directe el partit de Lliga Barça-Celta de Vigo al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut