Carmona: “Guanyar la quarta Copa d’Espanya és un estímul més”

Carmona: “Guanyar la quarta Copa d’Espanya és un estímul més”

El preparador culer ha fet un repàs de tota l’actualitat de l’equip prèvia a la Copa d’Espanya Ha destacat l’ambient de futbol sala pur de la Copa d’Espanya

Dia intens al Palau Blaugrana. Primer han estat els jugadors del Barça Alusport els que han atès els mitjans de comunicació un cop acabat l’entrenament. Tot seguit, l’entrenador de l’equip, Marc Carmona, s’ha dirigit als mitjans a la sala de premsa del recinte blaugrana per parlar de la Copa d’Espanya, que tindrà lloc a Logronyo a partir de dijous. 

“La Copa d’Espanya és una competició molt maca i molt atractiva per al futbol sala i sempre li hem donat molta importància. Es juga un títol en quatre dies amb tots els equips concentrats en una seu. És crea un ambient de futbol sala pur”, ha comentat el preparador català. D’aquesta manera ha començat la seva intervenció el tècnic del Barça, parlant de la competició de la qual han estat els clars dominadors els darrers tres anys. A més, també ha ressaltat la dificultat d’aquest tipus de competició, en què a vegades els favorits ho passen molt malament en el partit de quarts de final. “Els primers partits sempre són difícils per als teòrics favorits. Aquests darrers anys, o hi ha hagut sorpresa, o gairebé perquè sempre han estat partits molt igualats i els teòrics favorits hem anat moltes vegades per sota al marcador”.

El rival

El rival de quarts del Barça Alusport és un rival incòmode per als blaugranes. La història recent demostra que els de Carmona han tingut molts problemes per poder guanyar els navarresos del Ríos Renovables. “Estan en una bona línia i són un equip que en els darrers tres partits no els hem pogut guanyar en els quaranta minuts”, ha assenyalat el tècnic culer. El fet del bon resultat de l’última jornada a l'LNFS és un fet a tenir en compte. “Vénen de guanyar ElPozo a casa a la darrera jornada i vindran amb moltes ganes i molta moral de fer alguna cosa important en aquesta copa”, ha remarcat Carmona.

El repte de repetir

Un dels reptes que té l’equip és tornar a guanyar la competició per quarta vegada consecutiva. Ningú ha estat capaç de fer-ho i Carmona n’és conscient. “La possibilitat de ser el primer equip que guanya quatre Copes seguides és un estímul més i és molt difícil. En aquests 25 anys de l'LNFS només hi ha hagut dos equips capaços de guanyar-ne tres de seguides. Això és un estímul més per intentar un pas més per a aquest grup”.

Les baixes blaugrana

El Barça Alusport no arriba en el seu millor esta físic de la temporada a causa de les lesions i les molèsties que arrosseguen els diferents components del planter culer. “Ari Santos va notar unes molèsties a l’adductor i l’estem reservant i no l’utilitzarem fins dijous. Gabriel també va notar unes molèsties al darrere de la cuixa i també està fent tractament i no està treballant amb el grup”, ha indicat Carmona. A més, també ha parlat dels dos jugadors lesionats de llarga durada, Igor i Torras. El capità està descartat, mentre que el brasiler “està de baixa”. “És el que està millor dels dos lesionats que tenim de llarga durada però comença a entrenar-se amb el grup aquesta setmana”, ha afirmat el tècnic.

Els records de les Copes d’Espanya

El preparador culer ha estat preguntat pels records d’ara fa dos anys a Logronyo, on els culers es van proclamar campions de la Copa d’Espanya per segona vegada. Carmona ha comentat: “Els tres records de les tres copes són molt bons perquè, malgrat que el trajecte fins a la final va ser dur i difícil, en tenim un bon record. La veritat és que no n’hem parlat gaire, d’on es juga la Copa”. Carmona ha preferit centrar-se en la feina per fer davant del Ríos Renovables que no pas pensar en el que va passar ara fa un temps. “Hem parlat del rival de dijous, de com intentar atacar, de com intentar defensar, però no dels records”, ha conclòs l’entrenador del Barça Alusport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut