La premsa internacional visita l’exposició permanent

La premsa internacional visita l’exposició permanent

El vicepresident primer Javier Faus, ha estat l’encarregat d’acompanyar-los durant la visita i detallar-los la Proposta que se sotmetrà a referèndum entre els socis el proper 5 d’abril

Una representació de mitjans internacionals desplaçats a Barcelona amb motiu del partit de Champions davant el City ha visitat l’exposició permanent del Nou Espai Barça convidats pel Club. El vicepresident primer Javier Faus, ha estat l’encarregat d’acompanyar-los durant la visita i detallar-los la Proposta que se sotmetrà a referèndum entre els socis el proper 5 d’abril. Faus ha contestat les preguntes que els periodistes anaven formulant durant la visita, els quals han mostrat un gran interès per aquest projecte, així com pel sistema de votació.

El vicepresident Javier Faus ha comentat que “és important donar a conèixer el projecte perquè demostra la nostra singularitat. Som ‘més que un club’, entre altres coses, perquè els nostres socis decideixen sobre temes com el futur patrimonial de l’Entitat”.

Les grans agències informatives internacionals com Associated Press, Reuters i Agence France-Presse han estat presents a la visita però també altres mitjans, sobretot anglesos, de gran prestigi com la BBC, BSKYB, Press Association, ‘The Times’, ‘The Daily Telegraph’ o ‘The Independent’. La cadena llatinoamericana Fox o el diari suís ‘Tages Anzeiger’, entre d’altres, també han fet aquesta visita a l’exposició permanent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut