El Barça B aconsegueix un empat amb el líder

El Barça B va empatar amb el líder, i la resta d’equips van sumar quatre noves victòries

FC Barcelona 3 – CFS Uruguay Tenerife 3

Gran partit el que es va veure a la Ciutat Esportiva, on el Barça B va empatar contra el líder de la competició en un partit que els visitants van empatar quan els blaugranes ja veien el triomf. Malgrat això, la imatge dels jugadors d’Andreu Plaza va ser magnífica. El partit el van dominar els blaugranes al principi i fruit d’això van ser els dos gols de Constantino i Esteban. Després d’aquest domini local, els tinerfenys van retallar diferències abans del descans i els dos equips van marxar als vestidors amb un 2-1 culer.

A la represa, els visitants van sortir amb el pensament d’igualar el partit al més aviat possible i als tres minuts Ayose va fer l’empat. Però el 2-2 no va durar gaire. A la jugada següent Roger va tornar a marcar i a avançar el Barça. Els tinerfenys van pressionar molt però no aconseguien marcar cap gol. Quan quedaven quatre minuts van decidir jugar amb porter-jugador. I, a falta de 30 segons, Víctor va fer l’empat final.

FC Barcelona 7 – Sala 5 Martorell 2

Els blaugranes van derrotar un rival que es troba a la part baixa de la classificació i que no va poder fer res davant del domini culer. Ja des del començament, el fort ritme imposat pel Barça va fer que l’equip s’avancés per 2-0. Els de Martorell van retallar les diferències però al descans el resultat ja era de 4-1. La segona meitat va seguir la mateixa tònica. Domini blaugrana, però el ritme va baixar lleugerament. Tot i això, encara es van poder veure més gols, i el marcador al final dels 40 minuts va reflectir el 7-2 final.

Club Manresa FS 2 – FC Barcelona 6

Gran joc i victòria del conjunt cadet al Pujolet de Manresa en un partit molt intens i competit. L’equip va fer una gran primera part en què, tot i que el resultat en acabar era de 2-2, la superioritat en joc va ser evident. A la segona part es va millorar l'efectivitat en les oportunitats creades i es va tenir un millor rendiment a la pròpia porteria. Al final, el 2 a 6 va recompensar l'esforç i el joc de l'equip cadet en una de les sortides més complicades de la temporada.

Club Manresa FS 3 – FC Barcelona 4

Partit complicat per a l’equip infantil, que finalment va poder guanyar per un ajustat 3-4. El matx va resultar vibrant, tal com demostra el marcador, i va servir de banc de proves per als culers, que aquesta setmana disputaran la Mini Copa a Logronyo.

FC Barcelona 6 – CE Futsal Mataró 2

Els alevins blaugrana van guanyar un partit que es va resoldre a la segona meitat. L’equip va començar dominant el joc i va fer dos gols ràpidament. A partir d’aquell moment els mataronins van intensificar la pressió i van fer l’empat a dos. En un ràpid contraatac, Germán va fer el 3-2 per als culers abans de marxar al vestidor. A la tornada del descans els blaugranes van desplegar el seu joc i van dominar plenament el matx. Mercès a aquest domini van fer tres gols més i van deixar el resultat final en 6-2.