FC Barcelona - Ríos Renovables: El primer pas per guanyar la Copa

FC Barcelona - Ríos Renovables: El primer pas per guanyar la Copa

Els navarresos han estat un equip complicat per als blaugranes en els darrers enfrontaments

Ja està aquí. Ja ha arribat l’hora i el FC Barcelona Alusport jugarà el segon partit de quarts de final de la Copa d’Espanya davant del Ríos Renovables (Energy i Esport3) a partir de les 21.15 h amb el clar objectiu de revalidar el títol i convertir-se en el primer equip de la història que aixeca el títol quatre vegades de manera consecutiva.

Abans d’això, els homes de Marc Carmona hauran de desfer-se d’un rival que en els últims enfrontaments sempre els ha creat molts problemes, tal com va recordar el tècnic culer a la roda de premsa prèvia. En els darrers tres partits entre els dos equips el Barça Alusport no ha pogut guanyar mai durant els 40 minuts. El matx més proper entre tots dos conjunts va ser el disputat a l'LNFS, que els catalans van empatar a dos al Palau Blaugrana.

Però la Copa d’Espanya és una competició diferent. Només val la victòria, i només passa un dels dos rivals. És per això que el plantejament dels dos equips serà diferent i l’empat no és bo per a cap dels dos. Serà la primera vegada que tots dos clubs es trobin en una Copa d’Espanya, i els navarresos han viatjat a Logronyo amb totes les ganes del món i sense cap mena de pressió pel resultat. A més, la victòria de l’última jornada de Lliga davant d’ElPozo Múrcia els ha donat aquest punt de confiança i de tranquil·litat necessari per jugar davant del Barça Alusport.

El Barça Alusport, per la seva banda, té molt clar l’objectiu. Anar partit a partit i mirar de jugar diumenge una altra vegada la final com ho ha fet en les tres darreres edicions. Per aconseguir-ho, els deixebles de Carmona saben que hauran de sortir al cent per cent des del primer minut i lluitar contra un equip amb una defensa diferent de la que estan acostumats els culers.

I això ho hauran de fer amb la baixa del capità Jordi Torras i amb dos jugadors que arrosseguen molèsties, Ari Santos i Gabriel. A més, Igor ha començat a entrenar-se amb la resta dels seus companys aquesta mateixa setmana i és dubte de cara al partit amb el Ríos Renovables. És per aquest motiu que Carmona ha viatjat amb dos joves del filial, Roger Serrano i Adrián Ortego.

De visita a l’hospital

L'LNFS va organitzar ahir una visita a la planta de pediatria de l’Hospital San Pedro de Logronyo amb la presència de jugadors del Barça Alusport, l'Inter Movistar i el Ríos Renovables. La presència de Wilde, Lin, Luis Amado i la resta de jugadors va alegrar els nens i nenes, que van veure com els millors jugadors de futbol sala del món entraven a les seves habitacions i els desitjaven una ràpida recuperació, a més de fer-los diferents regals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut