Ricard Muñoz: “L’equip està en disposició de recuperar-se”

Ricard Muñoz: “L’equip està en disposició de recuperar-se”

L’entrenador del Barça afirma que els jugadors ja tenen ganes de tornar a competir al màxim nivell i que estan motivats per tornar a sumar punts a l’OK Lliga

“L’equip està motivat i amb moltes ganes de jugar. Possiblement, el que més hem treballat aquesta setmana és l’estat anímic del grup, sobretot pel fet de no estar acostumats a jugar per darrere en el marcador”, ha assegurat aquest dijous Ricard Muñoz després del darrer entrenament abans del partit d’aquest divendres a Vilafranca. “El repte és competir al màxim nivell. L’equip està en disposició de fer-ho i de recuperar-se de les dues derrotes”, ha afegit.

L’entrenador del Barça ha destacat la perillositat del rival: “Es juga una part de les opcions per mantenir-se a l’OK Lliga”. Però no ha volgut ni sentir a parlar de relaxació pel fet de tenir 11 punts d’avantatge al capdavant de la classificació: “Pensar que tens un marge pot portar a la relaxació. Si diumenge no es va donar el resultat desitjat no es deu a la relaxació. Al contrari, pensem que ens hem de seguir exigint i que com abans aconseguim els punts necessaris, millor”.

Per últim, Muñoz ha explicat que guarda un bon record dels seus dos anys com a tècnic del Vilafranca: “Els records són molt bons. Vaig gaudir molt en aquella etapa. Tinc molt de respecte i molta estima cap a un club que em va acollir molt bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut