Carmona: “Dissabte serà una altra història i tot comença de zero”

Carmona: “Dissabte serà una altra història i tot comença de zero”

Els blaugranes coneixen el potencial de l’Inter Movistar però confien en les seves possibilitats

Els components del Barça Alusport han gaudit d’un matí lliure després de l’aclaparadora victòria davant del Ríos Renovables per 7-1 en el partit de quarts de final de la Copa d’Espanya. Els jugadors blaugrana han aprofitat per veure els familiars que s’han desplaçat fins a Logronyo i també per passar per les mans del metge i del fisioterapeuta per tal de fer tractament i recuperar-se al més aviat possible de les molèsties físiques.

A la tarda l’equip s’ha exercitat al pavelló per preparar el partit de les semifinals davant de l’Inter Movistar. Abans, però, Marc Carmona i Saad han atès els mitjans per parlar del partit de dissabte.  El tècnic ha declarat: “Les nostres sensacions quan acabem són molt bones i vam estar molt sòlids. Dissabte serà una altra història i tot comença de zero. El partit és diferent. Hem jugat tres vegades: 2-2 a Alcalá, 4-3 a la Copa del Rei a la pròrroga, 5-3 a casa anant molta estona per darrere”.

El fet que els dos equips hagin jugat ja tres vegades aquesta temporada convida a evitar les sorpreses perquè tots dos equips es coneixen molt. “Ens coneixem bé i sabem la seva manera de jugar. Ells alternen molt bé el 4-0 amb les situacions de l’un contra un. Hem d’estar alerta amb la nostra esquena. Ells busquen posar-te en línia i que tu t’acostis molt a la seva línia d’elaboració per després guanyar-te l’esquena. Hem d’estar bé amb això, hem d’estar bé en la pressió de la pilota quan pugen la línia, hem d’estar bé en la responsabilitat de l’un contra un”, ha declarat el preparador blaugrana. Per la seva banda, Saad ha reconegut: “Sabem que contra l’Inter sempre és un partit obert i maco per als dos equips, però també que és un equip molt perillós i per això haurem d’estar fins en defensa i en atac”.

Carmona reconeix el potencial del conjunt interista, però és conscient que el rival de les semifinals també estarà preocupat pel potencial blaugrana. En la mateixa línia, Saad ha expressat: “Els últims anys hem demostrat que ens han de tenir respecte perquè pràcticament ho hem guanyat tot, i hem de seguir així, amb aquesta mentalitat, perquè sabem que això un dia acabarà i hem de treballar cada dia”.

El Barça Alusport va viatjar a La Rioja amb els dubtes d’Igor i Gabriel. El tècnic català hi ha fet referència amb els mitjans informatius presents a l’entrenament. “Igor si ens pot ajudar en algun moment perquè anem justets ho farà, i veurem com està Gabriel de sensacions. Hem guanyat un parell de dies i, malgrat ser una lesió molt petita, cada dia que guanyem és bo per a ell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut