CP Vilafranca Capital del Vi – FC Barcelona: Retroben el camí (2-7)

CP Vilafranca Capital del Vi – FC Barcelona: Retroben el camí (2-7)

El Barça ha superat el Patí Vilafranca gràcies a un bon inici de partit, la solidesa d’Egurrola i l’encert de Pablo Álvarez El davanter argentí i màxim golejador de l’OK Lliga ha fet tres gols més i ha estat el millor home del partit

El FC Barcelona ha tornat a guanyar. Després de dues ensopegades (contra Vendrell a la Copa i davant l’Igualada a l’OK Lliga), els homes de Ricard Muñoz han sabut refer-se amb una golejada a la pista del Vilafranca.

Només trenta segons ha tardat Pablo Álvarez a fer el primer gol del partit. El Barça s’ha posat per davant i, al cap de deu minuts, Xavi Caldú ha establert l’empat aixecant i picant la bola des de darrere la porteria. Lluny de deixar lloc a possibles fantasmes, els blaugranes han reaccionat. Primer ho ha fet Xavi Barroso amb un gol que Gerard Camps no ha pogut evitar i una bona acció de Pablo Álvarez. Aquestes dues dianes en un sol minut de diferència han tornat a decantar el marcador a favor dels interessos visitants.

Egurrola frena els locals

El gran inici de Pablo Álvarez ha donat vida al Barça. També ho han fet les intervencions d’Aitor Egurrola, que aquest divendres ha tornat a ser titular després d'haver patit una lesió al dit de la mà. El pop ha aturat dos penals en un primer temps que s’ha acabat amb dos gols d’avantatge per al Barça.

Precisament, dos són els gols que ha fet el FC Barcelona al començament de la represa. Dues dianes que han sentenciat el partit. Torra i Álvarez, els dos màxims golejadors de l’equip, són els que han vist porteria. Egurrola ha tornat a evitar que els vilafranquins retallessin distància amb una falta directa, però més tard no ha pogut aturar el penal transformat per Joan Vázquez. A l’altra porteria, Matías Pascual i Marín han tingut temps per fer que el registre golejador del Barça s’ampliés fins a les set dianes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut