Pascual: “L’Helvetia Anaitasuna és un equip que va cap amunt”

Pascual: “L’Helvetia Anaitasuna és un equip que va cap amunt”

El tècnic del Barça d’handbol explica que la “intenció és fer un bon partit” No viatjarà a Pamplona Víctor Tomàs, però sí Siarhei Rutenka i David Balaguer

Xavi Pascual no es refia de l’Helvetia Anaitasuna, setè classificat i rival del FC Barcelona en la 22a jornada de la Lliga Asobal. “És un equip que està mostrant moments de joc molt bons i que ha anat creixent durant la temporada. Va començar irregular, però darrerament s’ha classificat per a les semifinals de la Copa i està assolint resultats que són per tenir-lo en compte. És un equip que va cap amunt”, ha declarat aquest divendres. El conjunt navarrès és, precisament, el rival del Barça a les semis de Copa.Va començar irregular, però darrerament s’ha classificat per a les semifinals de la Copa i està assolint resultats que són per tenir-lo en compteAquest dissabte, però, toca Lliga. “La nostra intenció és fer un bon partit a Pamplona i poder sumar dos punts més que ens apropin la Lliga”, ha assegurat Pascual.

El tècnic ha avançat que Víctor Tomàs, encara “amb algun problema”, no viatjarà a Pamplona, però que sí que ho faran Siarhei Rutenka i David Balaguer. “Mirarem de donar alguna estona a Rutenka”, ha conclòs Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut