Pascual: “Hezonja està cada dia més preparat”

Pascual: “Hezonja està cada dia més preparat”

El tècnic blaugrana s’ha mostrat satisfet amb la victòria del seu equip per 91 a 63 contra La Bruixa d’Or. “Hezonja ha jugat a un molt bon nivell, cada dia va creixent”, ha analitzat Xavi Pascual

El FC Barcelona ha derrotat La Bruixa d’Or per 91 a 63 i ha aconseguit la 17a victòria a la Lliga Endesa. “Ens ha costat una miqueta entrar, però progressivament ens hem anat fent més forts. Al segon quart hem agafat un avantatge important i a partir d’aquí hem sabut administrar-lo. Hem fet un partit força interessant i estem contents”, ha analitzat Xavi Pascual.

El fenomen Hezonja

El jove croat Mario Hezonja s’ha convertit en l’estrella del partit gràcies als 26 punts anotats en menys de 21 minuts. El tècnic blaugrana Xavi Pascual s’ha mostrat satisfet, però ha demanat prudència per a aquest talent de només 19 anys: “El Mario ha jugat a un molt bon nivell, cada dia va creixent, cada dia està més preparat”. “És un jove amb molt talent, té una ambició molt gran i estic molt content per ell, però hem d’anar a poc a poc amb ell”, ha valorat Pascual.

“És un jugador especial, quan agafa ‘feeling’ amb el joc té molts punts a les mans. Treballa molt i va molt ràpid en el seu creixement, però li queden moltes coses per aprendre, tant  a nivell defensiu com ofensiu”, ha analitzat el tècnic blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut