Leo Messi supera Paulino Alcántara com a màxim golejador absolut blaugrana

Leo Messi supera Paulino Alcántara com a màxim golejador absolut blaugrana

L’argentí ha arribat a la xifra de 371 gols entre partits oficials i amistosos amb la samarreta del Barça Alcántara va jugar al FC Barcelona entre el 1912 i el 1927, amb un parèntesi de dues temporades entremig

Ningú atura la fam golejadora de Leo Messi. El crac argentí ha superat aquest diumenge el rècord de 369 gols amb la samarreta del Barça que ha tingut durant més de 80 anys Paulino Alcántara. El primer gran mite barcelonista va jugar al Barça entre els anys 1912 i 1927, amb un parèntesi de dues temporades, i va marcar un total de 142 gols oficials i 227 en partits amistosos.

Amb el doblet que ha sumat contra l’Osasuna al Camp Nou, Leo Messi ha superat els 369 gols de Paulino amb la samarreta culer i ja n'ha fet 371. L’astre argentí, però, en suma 344 en partits oficials i 27 en amistosos.

Hat-tricks, pòquers i un repòquer

El ‘10’ blaugrana segueix fent història, i ha assolit un altre rècord que semblava imbatible. Entre els 370 gols marcats per Messi, el blaugrana ha sumat 20 hat-tricks, 4 pòquers (quatre gols en un partit) i fins i tot un repòquer (cinc gols en un mateix partit).

Contra l’Osasuna, un dels seus rivals preferits, Leo Messi ha marcat un total de 17 gols a la Lliga, els mateixos que ha fet a l’Atlètic de Madrid. A la Copa també en va fer dos als navarresos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut