Derrota amb dues cares per al bàsquet femení (81-63)

Malgrat un gran primer quart, les blaugranes cauen davant el Distrito Olímpico Plenilunio i tenen poques opcions de mantenir-se a la categoria

Al primer quart semblava que les blaugranes tindrien opcions d’endur-se el triomf, però al segon quart el gir total que va fer el partit va deixar les de Sobrín sense arguments. Les poques opcions perquè el GoPro Barça CBS aconsegueixi la permanència passen per guanyar el dissabte 22 a les 18.30 hores l’ARABA ARASKI.

Esperançador inici

Dissabte el partit contra el Distrito Olimpico va començar amb clara igualtat entre ambdós equips, amb un primer quart en què els encerts i els errors van anar gairebé per igual en els dos conjunts.

Lleugers avantatges per a un equip que ràpidament eren retallats per l’altre, el qual capgirava el marcador per ser igualat novament. Amb això es va arribar al final dels primers deu minuts, amb una lleu diferència favorable a les visitants per 17 a 20.

Gir total

El segon quart va ser molt diferent. Malgrat que les catalanes van augmentar la diferència en cinc punts al començament del quart, les noies del Distrito Olímpico Plenilunio van saber reaccionar, ja que els tirs van començar a puntuar i la defensa es feia impenetrable per a l’atac rival.

La diferència al lluminós va girar 180 graus i es va arribar a un parcial de 18-2 i el partit ja decidit al descans, amb unes anotacions de 40-27.

Sense reacció

Les de Tito Sobrin no van saber reaccionar, i el tercer quart va acabar amb un 65-43. A l’últim quart, amb tot ja decidit, calia competir i experimentar.

Les del Baix Llobregat van pressionar en defensa, i van tenir encert en atac, amb un intercanvi de cistelles que no va servir per remuntar. I va arribar la botzina final, que deixava fixat el marcador en un 81-63.