Cap de setmana d'imbatibilitat

Cap de setmana d'imbatibilitat

Els equips del planter han signat un cap de setmana quasi perfecte amb 12 victòries i tres empats

L’HOSPITALET A 1–1 JUVENIL B. LLIGA JUVENIL NACIONAL

Repartiment de punts en un duel elèctric. El Juvenil B va visitar el camp del quart classificat, l’Hospitalet, i només en va poder esgarrapar un punt. Els de García Pimienta van haver de remuntar un gol inicial de Ricard Fernández als cinc minuts. La reacció, però, no va arribar fins a la mitja hora de joc, quan Carlos Blanco va signar l’empat definitiu. Amb aquest punt els blaugranes se situen a cinc del líder, el Lleida Esportiu Terraferma.

LLEIDA TERRAFERMA 1–1 CADET A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Empat inesperat del Cadet A en un desplaçament on semblava que sumar els tres punts seria més assequible. El conjunt de Quique Álvarez es va avançar mitjançant una diana en pròpia porta de David Traguany. Tot i l’avantatge, el matx no va ser gens còmode i els locals van acabar igualant el resultat al tram final. El Barça, tot i l’empat, segueix líder en solitari amb deu punts més que el segon classificat, l’Espanyol.

CADET B 2–1 SALOU A. LLIGA PREFERENT

Victòria treballada per mantenir intactes les opcions al títol. Els blaugranes van guanyar el Salou en una demostració de consistència i esforç. Els gols blaugrana van arribar en un interval de cinc minuts: Steven Ferigra i Tandasi Fombutu van començar a decantar la balança per als locals. Adrián Thiam va retallar distàncies abans que passessin deu minuts però va ser insuficient per forçar la igualtat en el marcador. Amb aquest triomf se situen deu punts per sobre del segon classificat, el Cornellà.

REUS 0–1 INFANTIL A. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Triomf ajustat de l’Infantil A en la seva visita al camp del Reus. Els barcelonistes van intentar imposar el seu joc des de bon principi i es van trobar amb el premi del gol als vuit minuts. Sergio Gómez en va ser l’autor. A partir d’aquí el conjunt de Denis Silva va saber mantenir l’avantatge fins a la fi dels minuts. Els blaugranes mantenen, una jornada més, els deu punts de distància amb el segon classificat de la Lliga.

INFANTIL B 8–0 VENDRELL A. LLIGA PREFERENT

Golejada per no perdre el tren del liderat. L’Infantil B va golejar el Vendrell a la Ciutat Esportiva en un matx marcat per l’efectivitat i el domini total dels de Marcel Sans. Nils Mortimer, amb un hat-trick; Anssumane Fati, amb dues dianes; dues més de Takefusa Kubo, i un de Miguel Ángel Ramírez van tancar el capítol de golejadors. Amb aquest triomf els blaugranes segueixen a dos punts del líder.

ESCOLA MATARÓ A 1–5 ALEVÍ B. LLIGA PREFERENT

Triomf contundent de l’Aleví D en la seva visita a l’Escola Mataró. Els blaugranes, però, van haver de remuntar un gol inicial de Joan Romaguera quan s’havien disputat 22 minuts. Sis minuts va tardar a arribar l’empat dels blaugranes, obra de Joan González, i un minut després hi va haver canvi de signe. Joel López posava el Barça per davant en el marcador. Amb el resultat a favor un doblet de Raul Martínez i una diana d’Iker González van tancar la golejada. Amb aquesta victòria els blaugranes es mantenen a nou punts del segon classificat.

VILANOVA I LA GELTRÚ 0–3 ALEVÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria contundent de l’Aleví C, que cada setmana que passa està més a prop del títol de Lliga. El rival d’aquest cap de setmana era el Vilanova i la Geltrú, i els blaugranes en van tenir prou amb 13 minuts –que va ser el temps que van necessitar Marc Pelaz i Arnau Farnós per marcar un gol cadascun– per deixar el partit pràcticament sentenciat. Amb el marcador a favor, els blaugranes es van sentir més còmodes, i al minut 36 Mamadou Bah va marcar el tercer i definitiu gol. L’Aleví C és líder de la Lliga amb nou punts d’avantatge respecte al Cornellà, el segon classificat.

ALEVÍ D 3–0 L’HOSPITALET C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Triomf treballat de l’Aleví D, que d’aquesta manera encadena la tercera victòria consecutiva a la Lliga. El partit es va posar de cara ben d’hora, quan Xavier Pérez va superar el porter visitant i va aconseguir l’1-0. Els blaugranes van seguir dominant la possessió de la pilota. Quan només passava un minut de la mitja hora de joc Pau Servat va marcar el segon, i sense temps perquè els visitants reaccionessin Gabriel Martínez va fer el tercer. Amb aquest triomf l’Aleví D es manté en la primera posició amb dos punts d’avantatge sobre l’Atlètic Sant Just i tres respecte del Vila Olímpica.

BENJAMÍ A 8–0 JÀBAC I TERRASSA. LLIGA PREFERENT

Espectacular golejada del Benjamí A, que segueix triturant els rivals en cada jornada. Aquest cop el rival va ser el Jàbac i Terrassa, davant el qual el Benjamí A va només va trigar tres minuts a avançar-se al marcador gràcies al gol d’Aleix Garrido. El número 6 blaugrana va ser el protagonista del partit, ja que també va marcar el segon gol, el sisè i el setè. La resta de golejadors van ser Antonio Caravaca, Adrià Capdevila, Álvaro Millán i Marc Jurado. 22 victòries en 22 partits, 205 gols a favor, 10 gols en contra. Lliga pràcticament sentenciada per al Benjamí A.

VIC RIUPRIMER A 1–1 BENJAMÍ B. LLIGA PREFERENT

Ensopegada inesperada del Benjamí B al Municipal El Rieral de Vic. Els blaugranes van començar bé el partit, dominant la possessió de la pilota, i al minut 13 Iker Almena va superar el porter del Vic Riuprimer i va posar el 0-1 al marcador. Els blaugranes van seguir dominant, però el gol de la tranquil·litat no acabava d’arribar. Al final, en una ocasió aïllada, els locals van empatar, i, malgrat la insistència blaugrana, el marcador ja no es va tornar a moure. Amb aquest empat el Benjamí A cedeix el liderat de la Lliga a l’Espanyol.

PALLEJÀ A 1–5 BENJAMÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Maneta del Benjamí C en la seva visita al Municipal de Pallejà. L’inici del partit va tenir un nom propi, el de Iker Bravo. El ’7’ blaugrana va marcar el primer gol quan només s’havia jugat un minut i abans d’arribar al minut 10 ja havia fet el segon. El mateix Iker Bravo va marcar el tercer al minut 35; ja amb el matx sentenciat Pau Ortega va fer el quart, i Pablo Meléndez, el cinquè i definitiu. Només després d’encaixar la cinquena diana els locals van poder marcar el gol de l’honor. El Benjamí C continua segon a la classificació a només un punt del primer, el Sitges.

BENJAMÍ D 7–3 CORNELLÀ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Un total de deu gols es van veure en la victòria del Benjamí D contra el Cornellà. Malgrat la golejada final, els visitants es van començar avançant al marcador al minut 9. L’alegria per al Cornellà només va durar sis minuts, que són els que va trigar Iker Almena a marcar el primer dels seus tres gols en només tres minuts i posar el 3-1 momentani al marcador. Els visitants van retallar distàncies, però els gols d’Izan Sarmiento, un altre d’Iker Almena, un d’Iker Sánchez i un altre Ivan Fernández van deixar el partit sentenciat. El Cornellà només va poder marcar el tercer quan ja no tenia cap possibilitat.

PREBENJAMÍ 19–0 PALLEJÀ C. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Pluja de gols del Prebenjamí contra el cuer de la classificació. El partit només va tenir un color, i va ser el blaugrana, i és que el Prebenjamí només va necessitar un minut per agafar la iniciativa al marcador. A mesura que anaven passant els minuts els blaugranes van anar encadenant gols fins als 19 finals. Marc Guiu va ser el màxim golejador del partit amb cinc gols; Jan Quiles i Pau Prim van fer un hat-trick cadascun; Nicolás Expósito, Xavier Muñoz i Arnau Pradas van fer un doblet, i Alexis Olmedo i Dereck Lope van arrodonir la golejada amb un gol cadascun. El Prebenjamí és el líder de la Lliga amb dos punts d’avantatge respecte al segon.

A continuació us reproduïm els resultats dels equips femenins:

EUROPA 0–7 FEMENÍ JUV-CADET. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Vintena victòria consecutiva i onzè partit seguit amb la porteria a zero per a un equip que té la Lliga a tocar. Aquesta jornada el botxí va ser l’Europa, un rival que va posar les coses difícils, sobretot fins al minut 25, quan Laia Castilla va aconseguir el primer gol. L’Europa no va abaixar els braços i no va ser fins al minut 49 que Elena Benítez va marcar el segon gol, el de la tranquil·litat. Amb el 0-2 l’Europa es va donar per vençut i en 25 minuts van arribar la resta de gols, obra de Carla Niubó –que en va marcar tres–, Carla Armengol i Ona Batlle. El Femení Juvenil-Cadet treu 12 punts d’avantatge al segon classificat.

SANT GABRIEL 3–13 FEMENÍ INF-ALEVÍ. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Festival de gols del Femení Infantil-Aleví, que, després de l’enèsima golejada, podria ser campió de Lliga la propera jornada. Malgrat l’escandalós resultat, es van mantenir uns primer minuts d’igualtat, ja que el Sant Gabriel va igualar el marcador en dues ocasions. A partir del tercer gol les blaugranes van trencar el partit i van deixar el títol a tocar. Claudia Pina va ser la màxima golejadora, amb tres gols; Ainhoa Marín, Candela Andújar, Carla Aceituno i Mariona Segalès en van fer dos cadascuna, i Yaiza Navarro i Andrea Martínez van marcar-ne un. Les blaugranes en tindrien prou amb un empat la propera jornada per aixecar el títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut